Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kozyatağı İdmanyurduspor Fırsat Tepti

Yayınlanma:
ABONE OL


TFF İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grupta cumartesi günü, grubun lideri Sultan Mehmed Han ile Kozyatağı İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanan mücadelede gülen taraf Sultan Mehmed Han oldu. 5. Hafta sonunda Sultan Mehmed Han liderlik yolunda önemli bir galibiyet kazanırken, Kozyatağı ise farkı azaltma konusunda önemli bir şansı kaçırmış oldu.

Maça Kozyatağı İdmanyurduspor etkili başlasa da iki takım arasında dengeli bir başlangıç oldu.  Kozyatağı önceki maçlarına göre atak bir formasyonla sahadaydı. Sultan Mehmed Han ise daha çok kendi sahasında top çevirmeyi tercih eden bir görünümdeydi. Uzun toplarla defansın arkasında oyuncularını buluşturmayı hedefleyen Sultan Mehmed Han bu hedefini 16. Dakikada 7 Numaralı Mert Hanoğlu ile taçlandırdı ve maçın başında golü bulan taraf oldu. 30. dakikadan sonra düşen tempo ile maçın ilk yarısında başka gol olmayınca soyunma odalarına bu şekilde 1-0 gittiler.

İkinci yarıya da Kozyatağı atak başlasa da gerçekleştirdikleri ataklar gol pozisyonu üretmek için yeterli değildi. 63. Dakikada Mert Hanoğlu yeniden yeteneğini gösterdi ve ilk gole benzer bir şekilde atılan uzun topla doğru yerde buluşarak kaleciyle karşı karşıya kaldı ve takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Golden 3 dakika sonra defansta yakaladıkları bir boşlukla yeniden atak yapan Sultan Mehmed Han bu sefer kırmızı kartla durdurulunca Kozyatağı İdmanyurduspor 10 kişi kaldı. Atılan serbest vuruş gole dönüşmeyince Sultan Mehmed Han 3. Golü bulamadı. Dahası Sultan Mehmed Han 80. Dakikada bir elle oynama neticesinde rakibe penaltı kazandırınca 25. Numaralı formasıyla Bora Tetik farkı bire indiren golü kaydetti penaltıdan.

Golden sonra Sultan Mehmed Han sahasına kapandı ve Kozyatağı pozisyon üretemedi. Maç genel olarak iki takım arasında dengeli bir oyun varmış gibi gözükse de yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Sultan Mehmed Han’dı ve maçtan 2-1  galip ayrılan taraf oldu.

Maç sonrasında iki takımın oyuncularıyla da konuştuk, açıklamaları şu şekilde oldu:

Taha Aktan : Kazanmayı hakkeden taraftık.

Maçın başından sonuna kadar galibiyeti hakkettik. Bizim tek hedefimiz her maçımızı kazanıp şampiyon olmak. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız. Her hafta takım olarak oynadığımız güzel oyunu ligin sonuna dek sürdüreceğiz. Kozyatağı’na da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Kozyatağından Enes Selçuk: Lig henüz sona ermedi.

Çok çekişmeli ve mücadele dolu bir maç oldu. İkinci yarıyı 10 kişi oynamamıza rağmen mücadeleden vazgeçmedik. Rakibimizin pozisyonunu azaltıp atak yapan taraf olduk. Mağlup olduk ama lig bitmedi. Önümüzde uzun bir maraton var. Hedefimiz üst lige çıkmak bunun için elimizden geleni yapacağız.

Bu sonuçla birlikte Sultan Mehmed Han 15 puanla liderliğini sürdürürken Kozyatağı 9 puanla 4. Sırada yer aldı.

Haber: Burak Bıyıklı

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   Türkiye Kayak Federasyonu’nca düzenlenen 2023-2024 Sezonu Snowboard Alpine […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]