MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Büyükşehir, Eğlence, Etkinlikler, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Spor, Toplum » Formula 1, İstanbul Park’a geri döndü

Formula 1, İstanbul Park’a geri döndü



Formula 1’in 13-15 Kasım 2020 tarihlerinde İstanbul Park’ta yapılacağı resmi olarak açıklandı.

Türkiye’nin Formula 1 hasreti sona erdi. İstanbul’da ilk defa 2005’te, son olarak da 2011’de düzenlenen yarışlar, 9 yıl sonra Türkiye’ye geri döndü. Formula 1’den yapılan resmi açıklamaya göre, yarışların Türkiye ayağının 13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Park’ta gerçekleştirileceği belirtildi. 

Türkiye, 2005 ve 2011 yıllarında toplam 7 yarışa ev sahipliği yapmıştı. Söz konusu yarışlarda üç defa Felipe Massa, birer kez de Kimi Raikkonen, Jenson Button, Lewis Hamilton ve Sebastian Vettel zafere ulaşan isimler oldu.

📆 25 Ağustos 2020 Salı 15:26   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.