MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » Yol ortasında minibüsü durduran sürücü, minibüsü benzin dökerek ateşe verdi

Yol ortasında minibüsü durduran sürücü, minibüsü benzin dökerek ateşe verdi



Maltepe’de yolcularını indirdikten sonra yol ortasına minibüsünü çeken bir sürücü, minibüsü benzin dökerek ateşe verdi. Alev alev yanan minibüs nedeniyle caddenin trafiği bir süre durdu. 
Olay Küçükyalı’da Bağdat Caddesi 135 numarada yaşandı. Pendik-Kadıköy hattında çalışan bir yolcu minibüsünün sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle kullandığı minibüsü yaktı. Önce yolcuları indiren sürücü, iddialara göre daha sonra caddenin ortasında aracına benzin dökerek ateşe verdi. Sürücünün ise son anda olay yerine gelen polis tarafından minibüsten indirildiği öğrenildi. 
Yaşanan olaydan sonra alev alev yanan minibüse ise itfaiye ekipleri müdahale etti. Yanan minibüs ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Olay nedeniyle minibüs yolu olarak da bilinen Bağdat Caddesi’nin trafiği bir süre durdu. Trafik yangın söndürüldükten sonra minibüsün kaldırılması ile birlikte tekrar normal seyrine dönerken, minibüsü yakan sürücü ise polis tarafından karakola götürüldü. 
Bazı vatandaşlar, “Biz bir anda alev aldığını gördük. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz” derken, bazı vatandaşlar da sürücünün aracı benzin dökerek yaktığını söyledi. 

Galeri
📆 28 Mayıs 2019 Salı 15:30   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.