MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » “DOĞA’NIN UYANIŞI” ADLI RESİM SERGİSİ KARTAL’DA SERGİLENDİ

“DOĞA’NIN UYANIŞI” ADLI RESİM SERGİSİ KARTAL’DA SERGİLENDİ



Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Nisan ayı etkinlik programı kapsamında düzenlenen ve ‘Doğa Resim Atölyesi’nin hazırlamış olduğu “Doğa’nın Uyanışı” adlı resim sergisi, Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda sanatseverleri bir araya getirdi.

 

7 Nisan’a kadar açık olacak serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve çok sayıda sanatsever Kartallı katıldı. Başkan Yardımcısı Okay, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sanata ve sanatçıya destek verdiğini hatırlattı ve resim sergisini gezerek bilgi aldı. 15 sanatçının 60 tablosunun bulunduğu sergi, Kartallılar tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Doğa Resim Atölyesi

 

Doğa Resim Atölyesi’nin sanatçıları, pozitif etkileşimlerle uyum içinde çalışan, insan olmanın erdemini kavramış, farkındalığını artırmaya çalışan, evrenin bir bütün olduğunu, insanın tek başına mutlu olamayacağı bilincine varmış, dünyanın kaosundan anlık da olsa sıyrılmaya çalışan, hayatlarını güzelleştiren bir avuç insandan oluşup gerçekçi, post modern etkiler altında yağlı boya tekniğiyle resim yapmaktadırlar.

 

 

 

📆 04 Nisan 2016 Pazartesi 15:03   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR