MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Tiyatro Festivali’nde sahne “Shirley”in

Tiyatro Festivali’nde sahne “Shirley”in



Maltepe Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Tiyatro Festivali”nin ikinci gününde, ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk’un yönetip oynadığı tek kişilik müzikli komedi oyunu “Shirley” sahnelendi.

 

3de48a25-f8d7-4e95-9d77-128d2e49c753 c02e5c63-4cc7-4ba5-bcaf-bc7b2040bc9c

Dünyanın pek çok ülkesinde sahnelenen ve büyük ilgi gören oyun, festival kapsamında Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde Maltepeli izleyiciler için ücretsiz sahnelendi. Willy Russel’in yazdığı, Evren Ercan’ın çevirdiği, Tebdil-i Mekan Prodüksiyon Tiyatrosu’nun sahnelediği oyunda, kendini ailesine ve mutfağına adamış 42 yaşındaki Shirley Valentine’ın kim olduğunu hatırlayışı ve hayatının iplerini eline alış hikayesi anlatıldı.

Komik ve eğlenceli bir kendini keşfediş hikayesini sahnede tek başına canlandıran Sumru Yavrucuk, tiyatroseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Festival, 27 Mart’a kadar sürecek.

 

Galeri
📆 24 Mart 2016 Perşembe 12:49   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR