MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Belediye, Bostancı, Caddebostan, Etkinlikler, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Spor, Toplum » KADIKÖY’DE CADDE 10K-21K KOŞULARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

KADIKÖY’DE CADDE 10K-21K KOŞULARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI



Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Cadde 10K, Cadde 21K ve Çocuk Koşu Yarışları, 26 Mayıs Pazar günü Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilecek.

#image_title

İstanbul’un en güzel koşu parkuru olan Caddebostan Sahili ile Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilecek Cadde 10K ve Cadde 21K için geri sayım başladı. Kadıköy Belediyesi tarafından 26 Mayıs Pazar Günü gerçekleştirilecek yarışlar, Caddebostan Sahili’nden başlayacak, Bağdat Caddesi’nden devam edecek ve Çetin Emeç Bulvarı’nda son bulacak. Yaklaşık 3 bin koşucunun katılacağı yarışlar; yetişkinler için 10 ve 21 kilometrelik parkurlarda; çocuklar için ise 500 metrelik bir parkurda gerçekleştirilecek. Çocuk koşuculara uzman eğitmenler de eşlik edecek.

Caddebostan Sahili’nde bulunan etkinlik alanında, 26 Mayıs Pazar günü sabah 07.30’da katılımcılar, uzman eğitmenlerin hazırladıkları sahne dersleri ile koşu öncesi ısınma hareketleri yapacak. Cadde 21K yarışı, 08.00’de, Cadde 10K yarışı 08.15’te, çocuk koşusu ise saat 11.00’de başlayacak. Yarışmalarda ilk üçe girenlere kupa ve para ödülü, yaş kategorisine göre dereceye girenlere kupa, yarışmaları tamamlayan tüm katılımcılara ise anı madalyaları verilecek. Tüm yarışmalarla ve etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere, ‘cadde21k.kadikoy.bel.tr‘ adresinden ulaşılabilecek.

📆 24 Mayıs 2024 Cuma 23:02   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.