Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

25 – 31 Aralık 2023 Astroloji haftalık yorum: 25 Aralık Haftanın EN Yoğun Günü, 31 Aralık Jüpiter Süper!

Yayınlanma:
ABONE OL
25 – 31 Aralık 2023 Astroloji haftalık yorum: 25 Aralık Haftanın EN Yoğun Günü, 31 Aralık Jüpiter Süper!

Örneğin Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğanın özellikle 25 Aralıkta Merküryen (Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak) kişilere ve Merküryen olaylara dikkat etmesi gerekebilir. 25 Aralıkta yapılacak her türlü sözleşme ve anlaşmaları iyice okumalı ve hemen karar vermemeliyiz.

 

25 Aralık ve civarı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın natal Marsı Koç olan NATO’ya, Filistine, özetle Natal Marsı Koç ve Terazi olanlara ve Merküryen kişilere dikkat etmesi gerekebilir.

 

25 Aralıkta ayrıca şiddetli depremler (7.0’den düşük) ve olumsuz hava koşulları ve kazaları da görülebilir.

 

Venüs hafta boyu ve bilhassa 31 Aralıkta +5 katsayısında olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Yay, Oğlak, Balık** olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanları ise son derece olumsuz etkileyebilir.

 

 

31 Aralık Akrep, Boğa, Aslan, Kovalar Venüs ve Plütona Dikkat! (Astroloji haftalık yorum)

 

Plüton da hafta boyu ve bilhassa 31 Aralıkta +4 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz etkileyebilir. Özetle Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar hem Tr Venüsden hem de Tr Plütondan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail hem Venüsden (sosyal ve siyasi konular) hem de Plütondan (değişim ve dönüşümler) olumsuz etkiler alabilirler.

 

31 Aralıkta Natal Güneş ve Marsı Akrep olan ABD Başkanı Biden da Venüsden ve Natal Marsı Balık olan ABD Dışişleri bakanı Blinken’dan olumsuz etkiler alabilir. 31 Aralıkta Natal Güneşi Kova Marsı Aslan olan Zelenski de Plütondan son derece olumsuz etkiler alabilir. Ancak Natal Marsı Aslan olduğundan 31 Aralıkta Tr Jüpiterden olumlu etkiler alabilir.

 

31 Aralık Jüpiter ve Satürn Süper!

 

31 Aralıkta Jüpiter (+5) ve Satürn (+5) katsayısında olup Natal Marsı Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova olanlar Jüpiterden, Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar ise Satürnden olumlu etkiler alabilir. Jüpiter hangi evinizdeyse o konularda bir ferahlık ve genişleme olabilir. Satürn hangi evinizdeyse o konularda disiplinli çalışmalar olabilir.

 

Örneğin Natal Marsı Kova olan Elon Musk 31 Aralık yani Yılbaşında Tr Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilir. 31 Aralıkta Elon Musk bir başarıya imza da atabilir. Natal Marsı Aslan olan Netanyahu da 31 Aralıkta tüm olumsuzluklara rağmen Jüpiterden olumlu etkiler alabilir. 31 Aralıkta Netanyahu’nun ülkesi kaybederken kendisi kazanabilir.

 

25 ve 30 Aralıkta Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar olasıdır.

 

Özetle Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanların haricinde bütün burçları iyi bir Yılbaşı bekliyor. Bu Yılbaşı Aralık 2024’e kıyasla süper geçebilir. Bu Yılbaşını evinizde akrabalarınızla geçirmenizi tavsiye ederim. Çünkü bir daha böyle bir fırsat elinize geçmeyebilir. Allah hepimizi Depremden, Savaşdan ve Doğal Afetlerden korusun!

 

25 ve 30 Aralık zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

 

25 Aralık olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir.

 

26 Aralık Ons Altın diğer günlere göre yükselebilir.

 

27 Aralık ve bilhassa 31 Aralık Ons Gümüş yükselebilir. 31 Aralık Pazar olduğundan yükseliş 02 Ocak gününe yansıyabilir.

 

Petrol 26 Aralık ve bilhassa 31 Aralıkta Petrol yükselebilir.

 

25 ve 26 Aralıkta Dolar TL karşısında düşebilir.

 

27 ve 31 Aralıkta Bitcoin yükselebilir.

 

27 Aralıkta Euro Dolar karşısında yükselebilir.

 

26 Aralıkta Bist100 diğer günlere göre yükselebilir. Ancak 29 Aralıkta Bist100 düşebilir.

 

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir.

 

25 Aralık Haftası boyunca Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Terazi burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.

 

Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır. Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.

 

Yükselen Koç ————————————————-

(31 Aralık 2.ev Jüpiter, 12.ev Satürn Süper, 9.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Boğa ————————————————-

(31 Aralık 1.ev Jüpiter, 11.ev Satürn Süper, 8.ev Venüs Süper)

 

Yükselen İkizler ————————————————-

(31 Aralık 12.ev Jüpiter, 10.ev Satürn Süper, 7.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Yengeç ————————————————-

(31 Aralık 11.ev Jüpiter, 9.ev Satürn Süper, 6.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Aslan ————————————————-

(31 Aralık 10.ev Jüpiter, 8.ev Satürn Süper, 5.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Başak ————————————————-

(31 Aralık 9.ev Jüpiter, 7.ev Satürn Süper, 4.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Terazi ————————————————-

(31 Aralık 8.ev Jüpiter, 6.ev Satürn Süper, 3.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Akrep ————————————————-

(31 Aralık 7.ev Jüpiter, 5.ev Satürn Süper, 2.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Yay ————————————————-

(31 Aralık 6.ev Jüpiter, 4.ev Satürn Süper, 1.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Oğlak ————————————————-

(31 Aralık 5.ev Jüpiter, 3.ev Satürn Süper, 12.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Kova ————————————————-

(31 Aralık 4.ev Jüpiter, 2.ev Satürn Süper, 11.ev Venüs Süper)

 

Yükselen Balık ————————————————-

(31 Aralık 3.ev Jüpiter, 1.ev Satürn Süper, 10.ev Venüs Süper)

author avatar
Gaye HARAÇÇI
2011 Yılından beri Astrolojiyle profesyonel anlamda ilgileniyorum. Aslen Bilgisayar Programcısıyım. Gezegenlerin Katsayıları ile ilgili bir program yazdım. Eski Mısır'da kullanılan Horary Astrolojisiyle Batı Astrolojisini yazdığım bilgisayar programı ile derledim. 2015 Yılında yazdığım "Temmuz 2019 Kaostan da Öte" yazımla 4 yıl önceden Dünyanın bir Kaos yaşayacağını tahmin etmiştik. "Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta" yazımız ile Dünyanın 2019'dan başlayarak 2024 yılına kadar 5 yıllığına bir savaş içinde olabileceğini yazmıştık.

İlgili Haberler

Yaşam
05 Mayıs 2024
06 – 12 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum: 06, 07 Mayıs Dikkat, 12 Mayıs Ay Süper!

06, 07 Mayıs Haftanın ve Ayın en düşük katsayılı günü olup bu günde Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava şartları ve kazaları çoğalabilir. Hafta boyu ve bilhassa 06, 07 Mayısda Aslan ve Kova burcu evlerimize dikkat etmemiz gerekebilir. 06, 07 Mayısda Aslan ve Kova burçları Ay Transitinden çift yönlü olumsuz etki alabilir. 06, 07 Mayısda Aslan […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Dünyadan
29 Nisan 2024
29 – 05 Mayıs 2024 Astroloji haftalık yorum: 05 Mayıs Ayın ve Haftanın olumsuz günlerinden!

05 Mayıs ayın ve haftanın en düşük katsayılı günlerindendir. 01, 03 ve 05 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir. 23 Nisanda -2 seviyelerine kadar düşen Akrep burcunun yöneticisi Plüton 05 Mayısda +4 katsayısında kadar çıkacaktır. Ancak Plütonun katsayı yükseltmesi Boğa, Aslan, Akrep […]

YAŞAM VE ÖLÜM
Yazarlar
24 Nisan 2024
YAŞAM VE ÖLÜM

Yaşamla ölüm arasında ince bir çizgi var derlerdi de işin doğrusu bu söz bana hep hikâye gelirdi. Hiç de hikâye değilmiş. Bayram öncesi, şehirlerarası yolculuk esnasında geçirdiğim trafik kazası bu sözün hiç de hikâye olmadığını bana öğretmiş oldu. Yaşam ile ölüm arasındaki o ince çizgide gittim, geldim. Her şey anlar içinde oldu, bitti. Neyse ki […]