Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Doğru Marka Bilinci İçin; Broşür, Afiş ve Katalogların Önemi

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir markanız var ve doğru alanda doğru yatırımlar yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Belki de markanızın portföyünü yeterli görüyor da olabilirsiniz.

Günümüzde markalaşma ve bu markayı etkin şekilde duyurabilmek için çok farklı pazarlama stratejileri oluşturulmaktadır. Bu stratejilerden biri de baskılı ürünlerdir. Broşür seçenekleri bu pazarlama stratejilerinden sadece biridir. Örneğin bir restoranınız olsun, yeni açıldınız ve potansiyel müşterilerinizin sizden ve kampanyalarınızdan haberdar olmasını istiyorsunuz. Bunun için afiş baskı seçenekleri ile de billboardlarda dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.

İhtiyacınız olan broşürler için güncel fiyatlara broşür kategorimizi ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

Ya da bir yedek parça üreten veya ürettiği ürünü onlarca şehir ve yüzlerce ülkeye gönderen bir şirketiniz olsun. Bunun için uygulayacağımız stratejide broşür en son seçenek olurken ürün kataloğu hazırlatmanız ilk önerimiz olur.

Eğer ihtiyacınız katalog bastırmaksa katalog baskı fiyatları sayfamıza bakabilirsiniz.

Afiş baskı seçeneği bir markanın vermek istediği mesajı veya fikri görsel olarak iletmek için kullandığı popüler bir tür grafik tasarımdır. Afişler genellikle reklam, propaganda veya eğitim amaçlı olarak kullanılmaktadır. Bu da fikirlerin tasarımla birleşerek milyonlarca insanın karşısına çıkma anlamına gelmektedir. Afişler, genellikle büyük boyutlarda hazırlanır. Afiş baskı malzemesi genel olarak branda baskı olabileceği gibi kâğıt afiş olarak da hazırlanabilmektedir.

Afiş baskı fiyatları içinde sizlere tasarım ve baskı desteği sağlıyoruz. Siz ne istediğinizi anlatın biz sizin için baskısını hemen yapalım.

Baskısı yapılmış kâğıt afiş veya branda baskı ürünlerimiz insanların dikkatini çekmek için canlı renkler, güçlü görseller ve harekete geçirici içerikler kullanılarak hazırlanır.

Afişlerini genellikle insanların en yoğun bulunduğu sokak, cadde, toplu taşıma araçları ve diğer kamusal alanlarda değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Hazırlanan afişler bir mesajı veya fikri oldukça geniş bir kitleye dikkat çekici şekilde sergilemek amaçlı kullanılmaktadır. Afişler ilgi çekici bir mesaj veren veya yönlendiren bir kurgu ile hazırlanmalıdır.

Unutmayın ki, etkili bir afiş tasarımı ve stratejik yerleştirme, marka bilincini artırmak için güçlü bir araçtır. Hedef kitlenizi anlayarak ve onların ilgisini çeken içeriklerle afişlerinizi tasarlarız. Böylece strateji ve tasarımın gücünden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.

İçerik planınızı oluşturduysanız baskı çalışmalarınızı yapmak için sizleri brosur.com.tr adresine bekliyoruz.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Belediye
29 Nisan 2024
Şile Şakayık Şenliği 10. Yaşında Doğa Severlerle Buluştu

10 Yıl önce Şile Çevre Gönülleri Derneği tarafından başlanan ve Şile Belediye Başkanlığının da organizasyona dahil olan 10.Şile Şakayık Şenliği geçtiğimiz hafta sonu Şile Hasanlı Mahallesi Sarıkavak Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği İşbirliğinde Gerçekleştirildi Zaman Yağan Yağmura Rağmen Yoğun Katılımla Gerçekleşti. Şakayık Şenliği, Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği işbirliğindeki […]

Genel
29 Nisan 2024
Basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonasında Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

22-28 Nisan arası Sinop’ta gerçekleşen basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası Samsun Canik Belediyesi – Botaş Spor finali ile sonuçlandı. Botaş Sporun 66-35 galibiyeti ile sonuçlanan maçta 15 sayı 10 ribaund ile double double yapan Botaş Spor oyuncusu Rüya Şükran Güvenç aynı zamanda turnuvanın en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü. Slot Demo.Kumar Becerileri Admin See Full Bio

Akıllı Telefonların Alışveriş Deneyimini Nasıl Dönüştürdüğü?

Akıllı telefonların ortaya çıkışı, tüketicilerin davranışlarını önemli ölçüde şekillendirerek alışverişle etkileşim kurma ve algılama şeklimizi etkilemiştir. Bu elde taşınabilir teknoloji, günlük yaşantımıza sorunsuz bir şekilde entegre olmuş, yeni kolaylıklar sunmuş ve alışveriş deneyimimizi artırmıştır. Akıllı telefonların perakendeyi nasıl devrim niteliğinde dönüştürdüğünü keşfederken, dijital ve fiziksel alışveriş dünyalarının sorunsuz bir şekilde birleştiği bir manzara keşfediyoruz. Akıllı […]