Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fitoterapist İsmail Yıldız Açıklıyor: Tedavisi Olmayan Hastalık Yoktur!

Yayınlanma:
ABONE OL

Fitoterapist İsmail Yıldız’ın Önderliğinde Sağlık ve Bağımlılıklarla Mücadele Fitoterapist (bitki uzmanı) İsmail Yıldız, 1998 yılında Eminönü’ndeki Mısır Çarşısı’nda çalışmaya başladığı zaman fitoterapiye olan ilgisi oluştu. Orada, işin üstatlarından edindiği bilgilerle uzun yıllar çalışma tecrübesi kazandı. Zamanla bilgisini geliştirerek fitoterapi alanına odaklandı. Hem fitoterapi hem de hastalıkların tanı ve tedavisi konusunda başarılı olmak için tıp doktorlarıyla ortak çalışmalar yürüttü. Aldığı eğitim ve belgelerle birçok hastalığın tedavi sürecinde hastalara destek oldu.

23 yıldır aynı sektörde kendini sürekli geliştiren Yıldız, tıbbın sürekli ilerlediğinin farkındaydı ve bu başarıya azmi ve hastalarından gelen olumlu yanıtlar katkı sağladı. İstanbul’daki merkezinde, teknolojik cihazlarla hazırlanmış özel bitki ekstratları uygulayan Yıldız, uzman diyetisyen kadrosuyla birlikte birçok hastalığa beslenme tedavisi sağlamaktadır.

İsmail Yıldız’ın uzmanlık alanları arasında cinsel yolla bulaşan hastalıklar, felç, inflamatuar hastalıklar (Crohn, ülseratif kolit), iskelet ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları (KOAH vb.), otoimmün sistem hastalıkları, kanser hastalıkları ve immünoterapi bulunmaktadır. Tıp doktorlarının da desteğiyle hasta memnuniyetini kısa sürede sağlamıştır. Ayrıca, Tubitak onaylı bir ortak firma aracılığıyla COVID çalışmaları yürütmüş ve başarıyla sonuçlandırmıştır. Halen hastalık tedavisi konusunda fitoterapi desteği vermeye devam etmektedir.

Fitoterapi, ABD, Avrupa ve diğer gelişmiş toplumlarda en güvenilen yöntemler arasında yer almaktadır. Uzmanlar tarafından uygulandığında son derece güvenilir bir yöntemdir. İsmail Yıldız, aynı zamanda Entegratif Sağlık ve Bağımlılıklarla Mücadele Derneği’nin de kurucusudur. Derneğin kuruluş amacı, modern tıbbın verilerini ve teknolojik olanaklarını geleneksel bilgilerle birleştirmektir. Bireylerin sağlığını olumsuz etkileyen tüm faktörleri bilimsel açıdan ele alırken aynı zamanda geleneksel tedaviye de yer vererek bütüncül bir yaklaşım sağlar. Böylelikle tedavide başarı oranı artar.

Bağımlılıklarla Mücadele Derneği’nin kurucusu Yıldız, “2018 yılında dünyada uyuşturucu madde kullanan kişi sayısı 269 milyona ulaştı. Uyuşturucu bağımlılığına karşı doğru strateji ve iş birliğiyle ulusal mücadele şart. Aksi halde insanların sağlığı, toplumun can güvenliği ve psikolojik durumu kötüye gidecek” diye konuştu.

İsmail Yıldız, “İnsanlar her zaman bitkisel tedavilerden faydalanabilir. Esas olan hasta olmayı beklemeden, hastalanmadan doğru beslenmenin ve şifalı bitkilerin gücünden faydalanmaktır” diyerek fitoterapinin tıp biliminin bir kolu olduğunu hatırlatmaktadır. Ayrıca, “Bugün yaygın olarak reçete edilen binlerce ilacın neredeyse yarısı ya bitkisel kaynaklıdır ya da bitkilerden elde edilen maddelerin kimyasal taklitleridir” şeklinde eklemektedir.

İnsanlar her zaman bitkisel tedavilerden faydalanabilir. Esas olan hasta olmayı beklemeden, hastalanmadan doğru beslenme ve şifalı bitkilerin gücünden faydalanmaktır. Tedavisi olmayan hastalık yoktur; hastalıklarda doğru teşhis, doğru ürün ve beslenme desteğiyle daha sağlıklı bir yaşam elde edilebilir.

İsmail Yıldız’ın iletişim bilgileri:

Instagram: @tulparsaglik

Instagram: @herbalist.ismail.yildiz.tr

YouTube Kanalı: Herbalist İsmail Yıldız

Facebook: @tulparsaglik

İletişim Numarası: 0542 618 50 65

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Çocuk
30 Nisan 2024
AKUT VAKFI, 23 Nisan Şenliği’nde çocuklarla buluştu

AKUT VAKFI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların yanındaydı. Nesin Vakfı’nın Çatalca’daki 23 Nisan Şenliği’ne destek veren AKUT VAKFI, çocuklarla doğanın bir parçası olabilecekleri eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdi. Vakfın Hatay’da eğitime kazandırdığı okullarda ve kuaförlerde de 23 Nisan sevinci vardı. Ülkemizde deprem bilincinin yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalar yanında insani yardım projeleri ve eğitime verdiği […]

Belediye
29 Nisan 2024
Şile Şakayık Şenliği 10. Yaşında Doğa Severlerle Buluştu

10 Yıl önce Şile Çevre Gönülleri Derneği tarafından başlanan ve Şile Belediye Başkanlığının da organizasyona dahil olan 10.Şile Şakayık Şenliği geçtiğimiz hafta sonu Şile Hasanlı Mahallesi Sarıkavak Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği İşbirliğinde Gerçekleştirildi Zaman Yağan Yağmura Rağmen Yoğun Katılımla Gerçekleşti. Şakayık Şenliği, Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği işbirliğindeki […]

Akıllı Telefonların Alışveriş Deneyimini Nasıl Dönüştürdüğü?

Akıllı telefonların ortaya çıkışı, tüketicilerin davranışlarını önemli ölçüde şekillendirerek alışverişle etkileşim kurma ve algılama şeklimizi etkilemiştir. Bu elde taşınabilir teknoloji, günlük yaşantımıza sorunsuz bir şekilde entegre olmuş, yeni kolaylıklar sunmuş ve alışveriş deneyimimizi artırmıştır. Akıllı telefonların perakendeyi nasıl devrim niteliğinde dönüştürdüğünü keşfederken, dijital ve fiziksel alışveriş dünyalarının sorunsuz bir şekilde birleştiği bir manzara keşfediyoruz. Akıllı […]