MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Eğlence, Genel, Kültür-Sanat, Manşet, Sivil Toplum, Toplum, Yaşam » “Korona Müfettişi” Erzurum Kitap Fuarında

“Korona Müfettişi” Erzurum Kitap Fuarında



Erzurum Kitap Fuarının tek mizah yazarı Ahmet Zeki Yeşil, Mühür Kitaplığı standında son kitabı “Korona Müfettişi”ni imzalıyor. Yeşil, “Önceki kitaplarımda olduğu gibi güldürürken düşündürmeyi amaçladım. Bu kitapta, günlük yaşantımızda ters giden, bizi kızdıran ve üzen her şey var. Hem küçükler hem büyükler, küfürsüz mizahın iyileştirici gücünü hissedecek” dedi.



Okurlarıyla sohbet edip, soruları yanıtlayan Yeşil, mizah kültürümüzün son yıllarda alaycı bir tarza kaydığını, estetik anlayıştan uzak, çabuk tüketilen bir mizahın ortaya çıktığını söyledi. Ayrıca, kitap fuarları ve kitap günleri gibi etkinliklerin, okuryazar buluşması açısından önemine dikkat çekti.

Emekli edebiyat öğretmeni olan Yeşil, halen İstanbul’da yaşıyor.

📆 11 Kasım 2022 Cuma 13:54   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR