Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Akan Yürekli Amazon E-Ticaret Hakkında Kıymetli Bilgiler Sundu

Yayınlanma:
ABONE OL

Akan Yürekli’nin Amazon E-Ticaret hakkında WORLDEF’te sunum yaptı. Günümüz en popüler e-ticaret sitelerinden biri olan Amazon ülkemizde toplumun her kesiminden yoğun olarak ilgi görmektedir. Bu doğrultuda WORLDEF toplantısında Akan yürekli katılımcılarla bilgilerini paylaştı.

Ülkemizde ve dünyanın büyük çoğunluğunda aktif olarak satışına devam eden e-ticaret sitesinde günde milyonlarca ürün alıcı ve satıcı arasında el değiştirmektedir. Amazon pazar yerinde rakiplerle mücadele ederek yüksek karlar yapmanın ne denli kolay olduğuna vurdu yapan Akan Yürekli Amazon ürün bulma ve Amazon da satış artırma konusuna toplantıda değindi.

Amazon B2B Geleceği Şekillendiriyor

Bugün birçok B2B (işletmeden işletmeye) şirket, yeni izleyiciler çekmek ve müşteri tabanlarını genişletmek için İnternet’teki varlıklarını güçlendirmeye çalışıyor. İnternet üzerinden ürün satmak, markaların belirli bir yere bağlı kalmadan dünyanın her yerindeki müşterilere ulaşmasını kolaylaştırır. Bu nedenle B2B şirketleri e-ticaret alanına büyük ilgi gösteriyor.

Amazon’un B2B Çevrimiçi Pazar Yerinde Satış E-ticaret alanı altında B2B şirketleri, kendi e-ticaret sitelerinin yanı sıra çevrimiçi pazaryerlerinde de satış yapmaktadır. Yurtiçi ve global satışlar için, halihazırda müşteri tabanı ve alıcı tabanı bulunan büyük online pazaryerlerinde mağazalar açılarak toptan satış sağlanmaktadır. Amazon gibi platformlarda farklı ülkelerdeki perakende şirketlerine satılabilir. Bu, çevrimiçi alışveriş kanalları aracılığıyla küresel hizmeti kolaylaştırır.

Akan Yürekli kurduğu Avrupa Otomasyon ve Amerika Otomasyon hizmetleri ile kişi ve kurumların daha fazla kar etmelerini sağlayarak ürün tedarik, depolama ve reklam yönetimi ile oldukça önemli bir hizmet sağlayıcısı konumuna ulaştı.

Amazon’da uluslararası satıcıların bir araya geldiği bir ortam olan B2B (Business to Business) hesabınıza Akan Yürekli’yi entegre edebilirsiniz. Halihazırda ana distribütörü olan birçok markanın ürünlerini satan bir alt distribütör olarak başlayabilirsiniz. Amazon pazarına girebilir ve satın alabilir ve satabilirsiniz. Size bu özelliği en kolay sunan Akan Yürekli’nin desteği ile B2B ürün tedariği yapabilirsiniz.

Akan Yürekli uzun yıllardır e-ticaret ile uğraşıyor ve uzun yıllar alana yatırım yaparak sıkı bir tempoda zengin bir deneyim kazandı. Yürekli, 2020 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük bir markanın online genel distribütörü olarak bir başarıya daha imza attı. Amazon Hearted’i bayi olarak kabul ederek, şirketin yetkilendirme yazısı ve faturasını kabul etmiş olur. Ülkemizde bu alanda lider markalardan biri haline gelmiştir. Şimdi ise büyük bir markanın Türkiye ve Ortadoğu’daki ana distribütörü oldu. Şirketin distribütörü olarak yola çıkan Yürekli, basit bir e-ticaret yerine kapsamlı bir e-ticaret yaparak kişi ve kurumlara hizmetlerini sunmaktadır. Bu sistemin içerisine Amazon PPC reklamları başlıklarını da aktif olarak dahil etti.

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]