Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İpekyolu Ülkelerinden Çin’e Anlamlı Ziyaret Songül Bayram

Yayınlanma:
ABONE OL

Çin Medya Grubu’na bağlı CRI Online tarafından organize edilen “İpek Yolu’nda Çin” etkinliği kapsamında Çin’e gelen gazeteci ve temsilciler, başkent Pekin’de önemli temaslar gerçekleştirdi. Türkiye, Mısır, Pakistan ve Afganistan’dan gelen ziyaretçiler, Çin’in önde gelen süt ürünleri imalatçısı Mengniu şirketinin başkentin Tongzhou bölgesinde yer alan tesislerini gezdi. Mengniu tesislerine girince ziyaretçilerin dikkatini ilk çeken, Asya’nın en büyük düşük ısıda yoğurt imalat üssünün bir kısmını oluşturan mavi renkteki dev depolama tanklarıydı.

Mor Group Yönetim Kurulu Başkanı Songül Bayram’ın da aralarında bulunduğu misafirler, Çin’in tarihi güzelliklerini ziyaret ettiler. Urumçi 66 Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Songül Bayram, eğitim gören çocukların gözlerindeki enerjiyi ve yüzlerindeki mutluluğu şu sözlerle ifade etti “Ben o çocukların gözlerinde beraber uyum içinde yaşamanın keyfini gördüm. Ve bundan da ayrıca çok keyif aldım.” Türkiye ve Çin arasında ekonomik ve kültürel birçok alanda iş birliği ve köprü görevi gören Songül Bayram, karşılıklı bu ziyaretlerin öneminden bahsetti. Başta eğitim olmak üzere birçok alanda ülkemizin iş birliğine hazır olduğunu ifade eden Bayram, MOR GROUP olarak kültürel ve sosyal girişimleri destekleyeceklerinin de sözünü verdi.

Kadın Girişimciliğinin Gücü

Anadolu topraklarındaki hikayelerde, anıtlarda ve yazıtlarda kadın her zaman adaletin, verimliliğin ve bereketin simgesi olmuştur. Bundan mıdır bilinmez, Anadolu kadını her zaman güçlü ve erdemli bir duruş sergilemiş, ocağına ve vatanına sahip çıkan bir figür olmuştur.

Günümüz Anadolu’sunda kadın girişimcilerimiz başarı hikayeleri ile aynı destanı devam ettirmektedirler. Trendyol’dan Insider’a, Armut’tan Big Chefs’e kadar birçok kadın girişimcimiz markaları ile dünyada çıkış yakalamışlardır. Bu girişimcilerimizden bir olan Mor Group Yönetim Kurulu Başkanı Songül Bayram ile yaptığımız görüşmede, 20 yıllık kariyer yaşamında güçlü bir kadın girişimci olmanın ve genç girişimciler yetiştirmenin önemini vurguladı. Türkiye-Çin arasında yaptığı köprü misyonu ile milyarlarca dolarlık yatırımları ülkemize getiren Bayram, ilk günkü heyecanla yoluna devam ettiğini vurguladı.

 Küçük büyük demeden girişimin her alanında gençleri desteklediğini ifade eden Bayram, onların heyecanlarını ve gözlerindeki enerjiyi gördüğünü, o ışıklarını kaybetmemeleri için onları desteklediğini söyledi. Tekstil alanında geliştirdiği Fourvera markasını yanındaki genç girişimci kadınlarla birlikte bir kurumsal sosyal proje olarak sürdüren, onların çalışma azmi ve isteği, bu ülkenin yaşam enerjisidir dedi.

Mor Proje İnşaat Faaliyetlerine Devam Ediyor

Mor Group Yönetim Kurulu Başkanı Songül Bayram, inşaat sektöründe önemli projelere imza atmak için Mor Proje İnşaat şirketini kurduklarını açıkladı. Kurulduğu günden bugüne birçok dev inşaat projesinde yer alan Mor İnşaat’ın hedefi daha yeşil ve sürdürülebilir bina konseptleri ile daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmektir. Çin’in Pekin, Guangzhou, Şanghay başta olmak üzere birçok büyük şehrinde incelemeler ve ziyaretler yapan Songül Bayram, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Hedeflerini kendilerine baz aldıklarını ve daha yeşil ve yaşanabilir akıllı ev konseptlerine odaklandıklarını açıkladı. Kendi enerjisini kendisi üreten, atığını değerlendiren, suyunu arıtabilen çevre dostu yaşam alanı konseptleri ile inşaat sektöründe fark yaratacaklarını ifade etti.

Songül Bayram yaptığı açıklamada, “Projelerinde geri dönüşüm malzemelerini kullanmaya özen gösteriyoruz. Özellikle mühendislerimi material library aracılığı ile alternatif ürünleri araştırıyorlar. Bu alternatif ürünler aracılığı ile doğamıza ve geleceğimize zarar vermeyecek yapılara yöneliyoruz.” şeklinde detaylar paylaştı.

Kaynak: MOR GROUP Halkla İlişkiler

Songül Bayram Haberleri

Songül Bayram Kimdir

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]