Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

CRM Yazılımı nedir?

Yayınlanma:
ABONE OL
CRM Yazılımı nedir?

CRM Yazılımı, müşterilerle kurulan iletişimde kullanılan bir otomasyon sistemidir. İngilizce’ de  “Customer Relationship Management” olarak ifade edilen CRM,  Türkçe’ ye müşteri ilişkileri yönetimi olarak çevrilebilir. Günümüzde e-ticaretin yaygınlaşmasıyla satış süreci ve sonrasında müşterilerle ilgilenmek ve potansiyel müşterileri markaya yönlendirmek son derece önemli hale geldi. Sizler de kullanacağınız CRM Yazılımı ile müşteri ilişkilerinizi bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Peki, CRM Yazılımı ne işe yarar ve sizlere ne gibi avantajlar sağlar?

CRM Yazılımı ne işe yarar?

CRM Yazılımı sadece satış ekipleriyle ilişkilendirilen bir program olsa da günümüzde pazarlama, ticaret ve servis sektörlerinden de pek çok firma CRM Yazılımı kullanmakta. CRM Yazılımı şu konularda işinize oldukça yarar;

1. CRM Yazılımı müşteri ilişklerinizi düzenleme, öneri, talep ve şikayetlerini raporlama ve müşteri davranış biçimlerini ortaya koyarak buna yönelik adımlar atmanıza yardımcı olur.

2. Mevcut müşterilerinizin tüm ihtiyaç ve profillerini bildiğiniz için onları size sadık müşteriler haline getirebilir ve potansiyel müşterileri markanıza dahil edebilirsiniz.

3. Otomatik veri toplama sayesinde kurumunuzun pazarlama, satış ve müşteri hizmetleri birimleri bilgilere tek bir noktadan hızlıca erişebilir ve böylece iş yükü ve gereksiz maliyetlerden kurtulursunuz.

4. CRM Yazılımı ürün geliştirme ekiplerinin müşterilerden gelen talep ve istekleri değerlendirerek daha kaliteli ürün ve hizmet oluşturmalarının önünü açar.

5. CRM Yazılımı servis ekiplerine gelen anlık bilgileri hızlıca değerlendirmesine ve sorunun çözümü için hızlı aksiyon almasına olanak sağlar.

CRM Yazılımı avantajları nelerdir?

CRM Yazılımı müşterilerle olan tüm süreçlerin yönetilmesinden satışların takip edilmesine kadar pek çok farklı avantaj sağlar. CRM Yazılımı avantajlarını şöyle sıralayabiliriz;

1. Müşteriye en son verilen teklifin, teklifin içeriği ve müşterinin buna verdiği yanıt görülebilir. Böylelikle müşteri deneyimi kişiselleştirilmiş olur.

2. Belirli bir satış sürecinde olan müşterileri sistemden çekerek ortak hatırlatma e-postaları atabilir, müşterileri önemsediğinizi gösterebilirsiniz.

3. Tüm rapor ve veriler sistemde kaybolmadan kaldığından kurumsal hafıza güçlenir.

4. Bir çalışanınız işten ayrılsa bile veriler tek bir sistemde toplandığından veri kaybı yaşanmaz ve yerine gelen kişi müşterilerle kaldığı yerden ilgilenebilir.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]