SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Dursun Özbek gerekeni yaptı, sıra Okan Buruk’ta

Yayınlanma:
ABONE OL
Dursun Özbek gerekeni yaptı, sıra Okan Buruk’ta

Galatasaray’da istenilen transferleri yapan ve görünen o ki yapmaya da devam edecek olan Dursun Özbek, sırasını savdı. 
Artık başarı için top Okan Buruk ve Galatasaraylı oyuncularda. Şu da bir gerçek ki taraftar, yeni transfer edilen oyuncuları yere göğe haklı olarak sığdıramadı. 
Fakat bu durum diğer oyuncular için ters tepebilir. Her ne kadar profesyonel futbolcu da olsalar, moralleri bozulup, lige konsantre olamayabilirler. 
Burada da Okan Buruk’a büyük görev düşüyor. Formayı kim hak ediyorsa sahaya onu sürmeli ve genç oyunculara da mutlaka yer vermelidir. 
Genç oyuncular demişken de, Fatih Terim döneminde kadro gençleşecekti, fakat bu gerçekleşmedi. Galatasaray geçen sezonu 13. sırada bitirince haliyle bu gençleşme operasyonu da rafa kalkmış oldu. Uzun bir süre de gündeme gelecek gibi de durmuyor. Yazımı bir teşekkürle bitireyim. 
Gecenin geç saatlerinde havaalanına giderek, Lucas Torreira ve Dries Mertens’i karşılayan ultrAslan taraftar grubunu kutlarım. 
Kim ne derse desin, Galatasaray ve ultrAslan bölünmez bir bütündür. Oturduğu yerden tweet atıp ultrAslan’a laf edenlere sözüm şu: Siz evinizde mışıl mışıl uyurken, ultrAslan gecenin 02:30’unda yeni transferleri karşılıyordu. 
Zahmet edip siz de orada olsaydınız. Bu vesileyle Galatasaray taraftar grubuna bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Var olsunlar.

author avatar
Yusuf POLAT
Merhaba, 2002 yılında Akşam Gazetesine stajyer olarak başladım, yaklaşık 10 yıl kadar burada grafikerlik görevini üstlendim. Sonrasında çeşitli gazete ve internet sitelerinde grafikerlik, editörlük ve yazarlık yaptım. Basın sektöründe 20. yılıma girdim.

İlgili Haberler

11 – 17 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 12 Mart Dikkat, 15 Mart Güneş ve Ay Süper!
Yazarlar
09 Mart 2024
11 – 17 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 12 Mart Dikkat, 15 Mart Güneş ve Ay Süper!

12 Mart Haftanın En yoğun günü olup bu günde zayıf fay hatlarında şiddetli depremlere dikkat etmek gerekebilir. 12 Martta en çok Kova burcu evimize dikkat etmemiz gerekebilir. Yengeç ve Oğlak burcu evlerimiz ise hafta boyu emin ellerde olabilir. Hafta boyu Mars Transiti düşük katsayıda olacağından Natal Güneşi Koç olanların keyfi kaçabilir. Natal Marsı Koç olanlar […]

YAŞAR KEMAL
Yazarlar
05 Mart 2024
YAŞAR KEMAL

İnsanlık yolculuğunda kimler geldi, kimler geçti. Adları yazılacak olsa kitaplara sığmaz. Kimler, kimler… Hepsi çok büyük insanlar… Her birisi insanlığa büyük hizmetler etmişler… Kimi bir şeyler icat etmiş, kimi bir şeyler bulmuş, kimi sanatla uğraşmış, kimi yazmış, çizmiş… Yaşar Kemal, o büyük insanlardan birisidir. Edebiyatta bir çığır açmıştır. O kadar ki eserleri tüm dünyaya yayılmıştır. […]

04 – 10 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 05 Mart Ayın EN Tehlikeli Günü!
Yazarlar
02 Mart 2024
04 – 10 Mart 2024 Astroloji haftalık yorum: 05 Mart Ayın EN Tehlikeli Günü!

05 Mart Ayın en olumsuz ve tehlikeli günü olup Venüs ve Mars hafta boyu ve bilhassa 05 Martta son derece düşük katsayıda olacaktır. Yükselen burçlarına göre Natal Güneşi Koç, Boğa ve Terazi olanların keyfi son derece kaçabilir. Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi olanlar ise hırçınlıklarıyla, talepkarlıklarıyla başkalarının keyfini kaçırabilirler.   İşte Hafta boyu en çok […]

Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”
Eğitim
27 Şubat 2024
Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”

Meltem Soğuk Stropoli, Destek Yayınları’ndan çıkan Yeşil Mavi Hayat isimli kitabıyla çiçeği burnunda bir yazar. Şu an İsviçre’de yaşayan Stropoli ile bir Türkiye ziyaretinde Büyükada’da bir araya geldik ve hem kitabını, hem de kişisel edebiyat macerasını konuştuk. Keyifli okumalar! Biraz sizden kendinizi dinleyelim mi? Bugün sizi bulunduğunuz noktaya getiren neler oldu? Şu an burada yazar […]