Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Antalya Uygun Konaklama Seçenekleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Yazın bu sıcak aylarında, Antalya ve sahilleri civarında bulunan konaklama birimlerinin rezervasyonlarında yoğun bir artış  yaşanıyor. Bildiğiniz gibi, Antalya gerek tarihi eserleri, gerek turistik ve doğal güzellikleri açısından zengin bir kent, bu da tatil yapmak ve gezmek isteyen hem yerli hem de yabancı turistlerin yıl boyu ilgisini çekiyor.

 

Antalya’da tatil yapmak isteyenler, bunun için gerekli tatil bütçelerinin de farkında ve gittikçe artan otel fiyatları bir çok tatilciyi daha uygun fiyatlı konaklama seçeneklerini aramaya yöneltiyor.

 

Antalya’da Uygun Konaklama seçeneklerini ise şöyle sıralayabiliriz:

Pansiyonlar: Antalya’daki pansiyonlar otellere nazaran elbette daha ucuz ama fiyatlar yerine ve pansiyona göre değişebiliyor, bazı pansiyonların fiyatlar otel fiyatlarına yaklaşabiliyor.

Hosteller: Bu seçenek daha çok genç bekarların ve öğrencilerin tercih edebileceği bir konaklama türü.

Antalya Öğretmenevi:  Antalya Büyükşehir Kepez Öğretmenevinde vatandaşlar da kalabiliyor, öğretmen, öğretmen emeklisi, memur ve memur emeklileri ise indirimli olarak konaklayabiliyorlar. Öğretmenevi konum olarak kent merkezine yakın bir yerde. 2022 Antalya Öğretmenevi fiyatları ; yaz döneminde oda özelliklerine göre kişi başı 300 TL ile 750 TL. arasında değişiyor. (KDV ve Kahvaltı dahil)

Antalya Uygulama Oteli: Antalya’nın merkez ilçesi olan Muratpaşa’da bulunan Falez Uygulama Oteli herkese açık hizmet veriyor, falezlere çok yakın ve Konyaaltı plajına ise yürüyüş mesafesinde, otelde yarı olimpik bir açık havuz da bulunuyor. Antalya Uygulama Oteli 2022 yılı fiyatları ise, oda özelliklerine ve kapasitesine göre, kahvaltı dahil 550 TL ile 2000 TL. arasında değişiyor.

Antalya Misafirhaneleri: Antalya’daki kamu misafirhaneleri daha çok kamuda çalışan memur, emekli ve onların yakınlarına uygun fiyatlarla konaklama hizmeti veriyor. Fiyatlar misafirhaneden misafirhaneye değişiklik gösteriyor.

 

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]