Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Anne Kız Mayoları Hazırlansın: Aile Mayo Kombini Oluştururken Bunlara Dikkat

Yayınlanma:
ABONE OL

Yazın gelmesiyle, plaj giyim ürünlerinde seçim yapmak isteyenlerin zamanı daralıyor. Bununla birlikte, herkesin tercih ettiği klasik ürünlerden ziyade farklı ve unutulmaz bir seçim yapmak isteyenler için, aile kombinleri bu yıl da moda.

Aile mayo kombini, çekirdek ailenizin tatilinde keyifli zaman geçirirken, aynı zamanda aynı tonlarla yazın enerjisini yansıtmasını sağlıyor. Anne kız mayo modelleri, baba oğul kombinleri gibi çok ilgi görüyor. Uzun yıllar sonra fotoğraflara bakıldığında güzel bir şekilde anılacak olan kombinler, birçok kişinin favorisi. Peki bu kombinlerde seçim yaparken nelere dikkat edilmeli?

Aile Mayo Kombininde Kaliteli Ürün Seçimi Neden Önemli?

Plaj ya da havuz kenarında, mayo ve deniz şortu gibi ürünler saatlerce üzerimizde kalıyor. Bu ürünlerin ideal kaliteye sahip olmaması birçok sorun getirebilir. Aile mayo kombini ya da anne kız mayo seti seçiminde de, kaliteden ödün vermemek önemli.

Özellikle de çocuklarımız için satın aldığımız bir üründe… Aile mayo kombinlerinin, kumaş yapısının konforlu olması hem yüzme esnasında hem de güneşlenme sürecinde rahat bir deneyim sunuyor. Buna ek olarak, aile mayolarında öne çıkan trendlerde, vücut formuna uygun kesimler de ergonomik bir deneyim açısından önemli.

Çarpıcı Tasarımlar, Unutulmaz Anılar

Yaz aylarının enerjisi, uzun yıllar sonra bile anılacak harika günler getiriyor. Mayo ve şortlar da, bu güzel hatıraların önemli parçalarından biri. Anne ve kızlar arasındaki güzel bağı ifade etmek ve geleceğe bir hatıra bırakmak adına, anne kız mayo kombinleri birçok kişinin tercihi. Bununla birlikte, hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden tasarımlara imza atmak kolay olmayabilir.

Bu anlamda, özel koleksiyonları ile öne çıkan kaliteli markalar adından söz ettiriyor. Bu markaların başında Vilebrequin geliyor. Fransa’nın nostaljik moda akımının izlerini barındıran Vilebrequin mayoları, aile mayo kombini içinde çok tercih ediliyor. Zamansız bir tarz sunan marka, en kaliteli ürün seçeneklerini sunuyor. Deniz şortunda arka cep gibi donanımlar sunan, yüzme esnasında su tahliyesi gibi teknolojiler barındıran harika ürünleri ile Vilebrequin, kaliteli mayo dendiğinde akla ilk gelen markalar içinde.

Hızlı kuruma özelliğine sahip olması ile sağlıklı bir deneyim sunan Vilebrequin mayoları, buna ek olarak iç astarının konforlu, yumuşak kumaştan üretilmesiyle de dikkat çekiyor.

Mayolarda yaz aylarının enerjisini yansıtan birbirinden güzel tasarımlar, kız ve erkek çocukları ile ebeveynleri arasında özel bir bağ kurulmasını sağlıyor. Aile mayo kombini ve anne kız mayo seçeneklerinde harika tasarımları barındıran marka, online satış sitesi üzerinden indirimli fiyat avantajları ile öne çıkıyor.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum Saba Tümer, programının ikinci bölümünde çok sevdiği Mabel Matiz’i ağırladı. Tümer’in; “Bazen ruhun, bedenin […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]