Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kaş’ın Her Biri Cennetten Bir Köşe Olan 7 Plajı

Yayınlanma:
ABONE OL

Antalya iline bağlı Kaş’ın her bir köşesi yeşilin ve mavinin tonlarını bünyesinde barındırıyor. Öyle güzel bir tabiata sahip ki yerli yabancı ziyaretçilerin hep ilgi odağı olmuştur. Bu yaz tatil rotanızı Kaş olarak belirlediyseniz doğru bir adrestesiniz. Tatile gittiğim yerin bütün güzelliklerini göreyim bütün tatilimi bir yerde geçirmeyeyim diyenlerdenseniz bu yazıyı sizin için hazırladık.

1-Kaputaj Plajı

Kaş’a 7 kilometre uzaklıkta bulunan plaja kendi aracınızla ya da merkezden sürekli kalkan dolmuşlarla gelebilirsiniz. Belediyenin işlettiği tesiste ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz ya da kendi eşyalarınızı getirebilirsiniz. Turkuaz rengi mavi bayraklı tertemiz soğuk suyuyla insanı adeta büyüler. Sahilinde kum ve küçük çakıllar bulunur.

2-Büyük Çakıl Plajı

Kaş’ın en güzel plajlarından biri ve merkeze 1,5 kilometre uzaklıktadır. Denizin için kumlu olsa da plaj kısmı kum ve çakıl karışıktır. Plajın en büyük özelliğin denizin içinden çıkan soğuk su kaynağıdır. Yazın en sıcak günlerin de bile tertemiz ve berrak, turkuaz mavisi harika bir denizde serinleyeceksiniz. Doğayla baş başa yılın yorgunluğunu ve stresini atabileceğiniz bir yer.

3-İnceboğaz Plajı

Çukurbağ Yarımadasına giderken yol üzerinde bulanan plaj yarımadanın en ince kısmında olduğu için bu isim verilmiştir. Bu plaj suyu diğer plajlara göre daha sıcaktır. Açık denize bakıyor olması sebebiyle zaman zaman biraz rüzgârlı ve dalgalı olmaktadır. Fakat sığ bir deniz olduğundan özellikle çocuklu ailelerin çok fazla ziyaret ettiği bir plajdır. Adalara yakın olması sebebi ile de harika bir denizin keyfini çıkarırken harika bir manzara izleyebilirsiniz.

4-Liman Ağzı

Liman Ağzı plajı ulaşımı en zor noktalarından birisi olması sebebiyle bakir kalmıştır. Mavi bayraklı tertemiz berrak suyunda mutlaka yüzmelisiniz. Denizi ılık ve dalgasızdır bu yüzdende çocuklu aileler için çok güzel bir ortam oluşturur. Caretta carettaların doğal yaşam olduğu için bu sevimli canlıları görebilmenizi de sağlar.

5-Seyrek Çakıl Plajı

Doğallığı bozulmamış ender yerlerden biridir. Kaputaj plajının komşusu olan bu plaja daha çok yöre halkı gelmektedir. Genelde sakin ve dalgasız tertemiz bir suya sahip olan plaj suyun aniden derinleşebilmesi nedeni ile çocuklu ailelere ve çok iyi yüzme bilmeyen ziyaretçilere pek tavsiye edilmez. Deniz içindeki beyaz çakıllar sayesinde suyun altını ve canlılarını görebilmektesiniz.

6-Patara Plajı

Patara plajı Kaş’a 43 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. 12 kilometrelik sahili ile dünyanın en uzun 1. Plajı ünvanına sahiptir. İncecik ve sapsarı kumlarıyla sizi kendine çeker. Açık bir denize sahip olduğu için dalgalı ve rüzgârlıdır. Bu özelliği de onu sörf yapmak isteyenlerin cazibe noktası haline getiriyor.

7-Hidayetin Koyu Plajı

Koy kayalıklardan başlaması sebebiyle bir kumsalı yoktur ve bu kayalıklardan denize girilebilmektedir. Koya gidenler için adeta bir akvaryuma benzemektedir. Turkuaz mavisi tertemiz sularında dalış yapmak ayrı bir keyif oluşturmaktadır. Yemyeşil bir doğanın içinde gizlenen bu koy yeşilin ve mavinin her tonunu barındırır.

Kaş’ı Keşfederken Nerede Kalınır?

Kaş kiralık villa konaklamanız için size birbirinden güzel ve cazip fiyat avantajları ile kiralık villa seçenekleri bulabilirsiniz. Kiralık villada istediğiniz kriterlere uygun konforu, şıklığı ve lüksü Villa Reyonu adresinde kolayca bulabilirsiniz.

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]