Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bebek Yağının Faydaları Nelerdir?

Yayınlanma:
ABONE OL
Bebek Yağının Faydaları Nelerdir?

Cildi koruyabilmek için üretilen ve bebeklerin hassas cilt yapısına uyum sağlayabilecek özel bebek yağları vardır. Yetişkinlerin de kullanabileceği bu yağlar zengin içeriğiyle dikkat çeker. Cilt üzerinde destekleyici olabilen bebek yağları güvenilir şekilde kullanıldığı zaman herhangi bir zarara yol açmaz.

Bebek yağı ilk etapta bebeklerin narin ciltlerini rahatlatabilmek için tercih edilir. Yetişkinlerde ise cilt bakımı için önemli bir yardımcıdır. Cilde bulaşabilecek boyaların temizlenmesi için bebek yağı tercih edilebilir. Bebeklerin hijyenini sağlayabilmek ve ciltlerini nemlendirebilmek için tercih edilebilen bebek yağları vitaminler açısından oldukça zengindir.

Bu tür ürünlerde A ve E vitaminleri bulunur. Vitaminler ölü hücrelerin yenilenmesi konusunda destekleyicidir. Bebek yağının faydaları arasında cildi canlandırıcı etkisi öne çıkar. Düzenli kullanıldığı zaman cildin daha pürüzsüz görünüme kavuşmasına destek verebilirsiniz. Bebekler için uygun olan doğal içeriğiyle ön plana çıkan bebek yağları nemlendirici ve tazeleyici gibi bir serum türüdür.

Bebek yağı aynı zamanda yetişkinler için birçok farklı faydaya sahiptir. Cilt çatlaklarından şikayetçi olanlar için destekleyici bir üründür. Hamilelik döneminde meydana gelebilecek çatlakların azalmasını istiyorsanız düzenli bir şekilde bebek yağı kullanabilirsiniz. Düzenli kullanım sonrasında etkileyici sonuçların ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Bebek Yağı Nasıl Kullanılmalı?

Bebek yağı cildi desteklediği gibi aynı zamanda saç sağlığı konusunda da yardımcıdır. Saçlarınız yeni yıkandığında nemliyken bebek yağlarından ufak bir miktar saçınıza uygulayabilirsiniz. Uygulamayı periyodik olarak devam ettirirseniz bir süre sonra daha hacimli, parlak ve sağlıklı saçlar görmeye başlayabilirsiniz. Güneş ve rüzgarın saçlar üzerindeki olumsuz etkilerinin giderilmesine yardımcı olan bebek yağı kurumuş ve kepekli saç derileri için yardımcıdır.

Bebek yağlarının ne şekilde kullanılması gerektiği kullanım amacına göre farklılık gösterebilir. Bebek yağı yüz gibi bölgelere düşük miktarda masaj yaparak uygulanırsa daha doğru olur. Böylelikle kan dolaşımının harekete geçmesine yardımcı olursunuz. Doğru ürünleri seçmeniz kadar doğru şekilde uygulamanız da oldukça önemlidir. Bu sayede etkileyici sonuçlar ile karşılaşma oranınız artacaktır. Bebekler ve yetişkinler için üretilen bebek yağı seçeneklerini tercih ederken marka güvencesi olmasına da dikkat etmelisiniz.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]