MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Belediye, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum, Yaşam » Kadıköy’den sonra, Maltepe Belediyesi’ne de rüşvet operasyonu

Kadıköy’den sonra, Maltepe Belediyesi’ne de rüşvet operasyonu



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, CHP’li Maltepe Belediyesi’ne rüşvet operasyonu başlattı.

Operasyonun Kadıköy’deki rüşvet operasyonuyla bağlantılı olduğu öğrenildi. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, “örgütlü olarak rüşvet almak, vermek, aracılık etmek ve resmi belgede sahtecilik” suçlarına karıştıkları tespit edilen, çoğunluğu Maltepe Belediyesinde görevli üst yönetici ve zabıta olmak üzere 10’u kamu görevlisi 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Operasyonun devam ettiği belirtilirken şüphelilerin birçoğunun gözaltına alındığı, tespit edilen adreslerdeki aramaların da sürdüğü bildirildi.

📆 20 Mayıs 2022 Cuma 09:37   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.