Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

3 Parçalı Penil Protez Nedir ve Çeşitleri Nelerdir?

Yayınlanma:
ABONE OL

Halk arasında mutluluk çubuğu olarak da bilinen penil protezi, sertleşme sorunu yaşayan bireylerin başvurdukları bir tedavi yöntemidir. Uygulanan bu yöntem ile amaçlanan; sertleşme problemi yaşayan bireylerin bu sorununu kalıcı bir şekilde tedavi etmektir.

Her yaşta görülebilme olasılığı olan bu rahatsızlık özellikle 40 yaş üzeri erkeklerde oldukça fazla karşılaşılan sertleşme probleminin en büyük diğer nedenleri ise şeker hastalığı, prostat kanseri ve tedavisi, mesane kanseri ve tedavisidir.

Sertleşme sorunu tedavisinde kullanılan birçok yöntem vardır. Penis protezi bu yöntemlerin son aşamasıdır. İlaç, enjeksiyon, vakum ve şok dalgaları ile tedavi edilemeyen sertleşme sorunu tedavisinde, hastanın istemesi ve uzman hekimin onay vermesi neticesinde hasta üzerinde uygulanır.

Kalıcı bir tedavi yöntemidir. Cerrahi bir operasyon sonucu penis içerisine yerleştirilir. Protezin dışarıdan görülmesi söz konusu değildir. Uygulanan hastaların %90 ı üzerinde oldukça başarılı olmuş bir tedavi yöntemidir.

Mutluluk Çubuğu (Penil Protezi) Çeşitleri Nelerdir?

Mutluluk çubuğunun 3 farklı çeşidi bulunmaktadır. Hastanın durumu ve doktorun kararı ile hangisinin uygulanacağı belirlenmektedir. Mutluluk çubuğu çeşitleri şekildedir;

  • Tek parçalı bükülebilir mutluluk çubuğu
  • İki parçalı yarı sert mutluluk çubuğu
  • Üç parçalı şişirilebilir mutluluk çubuğu

Belirtilen bu çubuklar farklı boy ve çaplarda da tercih edilebilir.

Tek Parçalı Bükülebilir Penil Protezi

Doktorun belirlemiş olduğu tedavi süreci içerisinde yer alan bu uygulama cerrahi bir uygulamadır. Operasyon süresi yaklaşık olarak bir ya da bir buçuk saat arasında değişmektedir. Sertleşme sorunu tedavisinde ilk kullanılmaya başlayan yöntemdir. Ömür boyu kullanım garantisi sağlamaktadır. Kullanımı ise oldukça basittir. Dezavantaj olarak görülecek tek şey sürekli ereksiyon halinde olunmasıdır. Bu sorunda protezin 135 dereceye kadar bükülerek iç çamaşır içerisine rahatlıkla gizlenmesi ile çözülmüştür. Birey cinsel ilişkiye girmek istediği zaman penisi eli ile düzeltmesi yeterlidir. Dışarıdan kesinlikle fark edilmemektedir.

İki Parçalı Yarı Sert Penil Protezi

Penisin hemen altında yer alan testis torbası içerisine yerleştirilen pompa ve penis içerisine yerleştirilen protezden oluşmaktadır. Cerrahi bir yöntem ile vücuda yerleştirilirler. Testis torbası içerisinde yer alan pompa ile istenildiği zaman protezler şişirilerek penisin dikleşmesi sağlanır. Sürekli olarak ereksiyon halinde kalınmaz. Ancak doğal bir görüntü sağladığı da söylenemez. Yapılan araştırmalar bu protez için teknik sorunların oldukça fazla olabildiğini ortaya koymuştur.

Üç Parçalı Şişirilebilir Penil Protezi

Penis protezleri arasında en çok tercih edilen üründür. Pompa, rezervuar ve protezden oluşur. İsmini bu 3 parçadan alır. Cerrahi yöntem kullanılarak vücuda yerleştirilir. Rezervuar karın boşluğuna, pompa testis torbasına ve protez de penis içerisine yerleştirilir. Rezervuarın içerisinde bir çeşit sıvı bulunmaktadır. 3 parçalı penil protez ile cinsel ilişkiye girmek için gerekli olan tam sertlik elde edilir. Doğala en yakın görüntüyü sağlar.

Yapılan araştırma sonuçlarına göre uygulanan bu protez yöntemi, diğer protez yöntemlerine göre hastalarda ve partnerlerinde en fazla memnuniyeti sağlayan bir yöntemdir. Bu protezler ömür boyu kullanılır. Üç parçalı şişirilebilir mutluluk çubuğu iki farklı çeşit olarak hastalara sunulmaktadır.

  • Enine genişleyen üç parçalı şişirilebilir mutluluk çubuğu; protez enine doğru genişleyerek tam sertleşme sağlar ve birey cinsel ilişkiye girmeye hazır olur.
  • Enine ve boyuna genişleyen üç parçalı şişirilebilir mutluluk çubuğu; bu uygulama hastanın anatomisi ile doğru orantılıdır. Eğer hastanın yapısı bu uygulamaya müsait ise penis takılan protez sayesinde enine doğru genişlerken penisin boyunun da uzamasına neden olacaktır.

Kullanılan tüm protezler en son teknoloji ile üretilmektedir ve hastalarda oluşabilecek olan enfeksiyon risklerini de minimize etmek için güvenli şekilde üretilmektedir. Seçilecek olan protez muhakkak doktor tarafından hastanın vücut yapısı gözetilerek belirlenmelidir. mutlulukcubugunedir.com web adresinden bilgi alabilir, protezleri inceleyebilir dilerseniz tedarik edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Belediye
29 Nisan 2024
Şile Şakayık Şenliği 10. Yaşında Doğa Severlerle Buluştu

10 Yıl önce Şile Çevre Gönülleri Derneği tarafından başlanan ve Şile Belediye Başkanlığının da organizasyona dahil olan 10.Şile Şakayık Şenliği geçtiğimiz hafta sonu Şile Hasanlı Mahallesi Sarıkavak Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği İşbirliğinde Gerçekleştirildi Zaman Yağan Yağmura Rağmen Yoğun Katılımla Gerçekleşti. Şakayık Şenliği, Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği işbirliğindeki […]

Genel
29 Nisan 2024
Basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonasında Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

22-28 Nisan arası Sinop’ta gerçekleşen basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası Samsun Canik Belediyesi – Botaş Spor finali ile sonuçlandı. Botaş Sporun 66-35 galibiyeti ile sonuçlanan maçta 15 sayı 10 ribaund ile double double yapan Botaş Spor oyuncusu Rüya Şükran Güvenç aynı zamanda turnuvanın en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü. Slot Demo.Kumar Becerileri Admin See Full Bio

Akıllı Telefonların Alışveriş Deneyimini Nasıl Dönüştürdüğü?

Akıllı telefonların ortaya çıkışı, tüketicilerin davranışlarını önemli ölçüde şekillendirerek alışverişle etkileşim kurma ve algılama şeklimizi etkilemiştir. Bu elde taşınabilir teknoloji, günlük yaşantımıza sorunsuz bir şekilde entegre olmuş, yeni kolaylıklar sunmuş ve alışveriş deneyimimizi artırmıştır. Akıllı telefonların perakendeyi nasıl devrim niteliğinde dönüştürdüğünü keşfederken, dijital ve fiziksel alışveriş dünyalarının sorunsuz bir şekilde birleştiği bir manzara keşfediyoruz. Akıllı […]