Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sokak Stilinin Yükselen Trendi Baskılı Erkek Gömlekler

Yayınlanma:
ABONE OL

Son yılların en popüler tercihlerinden biri de sokak modasıdır. Özellikle oversize tişörtler, gömlekler, jeanler sokak modasının öncü parçalarıdır. Gömleklerde son yıllarda en çok dikkat çeken modeller ise baskılı erkek gömleklerdir. Son yılların favorilerinden olan desenli gömlekler erkek giyiminde ön sıralarda yer almaya başladı. Tarzı ile tüm dikkatleri üzerine toplamak isteyen kişiler çiçek desenli erkek gömlek seçeneklerine yöneliyor. Şık bir ceket ya da pantolon ile muhteşem bir şıklık elde ediliyor.

Çiçek desenli modeller özellikle eğlenceli renkler sevenler tarafından en sık tercih edilen sokak stili gömlek modelleri arasında yer alıyor. Voltaj güvencesi ile ulaşacağınız farklı desen ve renklerdeki gömleklerden birine sahip olmak için acele edin!

Erkek Renkli ve Baskılı Gömlekler

Erkek baskılı gömlekler, göz alıcı renkleri ve kaliteli dokularıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Sezonun trend renkleri göz önünde bulundurularak tasarlanan çiçek desenli erkek gömlek modelleri canlı renklerin yanında daha sade ve açık renkler kullanılarak da tasarlanıyor. Gömleklerde sarı, yeşil ve mavinin tonları ön plana çıkıyor. Ofis şıklığında açık renk pantolonlarla kombinlenen baskılı tişörtler, hafta sonu şıklığı içinde iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Likralı siyah kot pantolon baskı desenli gömlekler ile çok tarz bir kombin yapmanızı sağlıyor. Baskılı gömlekler, keten bir şort, sandalet ve şapkalar ile tam bir yazlık stili olarak karşımıza çıkıyor. Erkek desenli gömlek modellerini günlük giyimde tercih edebileceğiniz gibi keyifli bir akşam yemeğinde ya da bir hafta sonu kahvaltısında da tercih edebilirsiniz. Desenli erkek gömlekler tişörtten sıkıldığınızda ya da tarzınızda değişiklik yaratmak istediğiniz zamanlarda ideal bir seçim olacaktır. Çiçek desenli erkek gömlek ve bir Jean ile hiç zorlanmayacağınız şık bir kombin elde edebilirsiniz.

Erkek desenli gömlekleri sade bir giyim olarak seçebileceğiniz gibi basic ve düz renk bir tişörtle de kombin yapabilirsiniz. Serin havalarda ise erkek desenli gömleğinizin üzerine salaş bir hırka giymek tarzınızın ortaya çıkmasına yardımcı olur. Kış aylarında ise şık bir kabanın içine ya da bisiklet yaka bir kazaklar giyeceğiniz erkek desenli gömlek modelleri ile görünümünüze renkli bir dokunuş yapabilirsiniz.

Erkek Baskılı Gömlek Şıklığı

https://www.voltaj.com.tr/erkek baskılı gömlek modelleri, tüm tarzlara ve her bütçeye hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Çiçek desenli erkek gömlek modelleri geniş bir ürün yelpazesi ile Voltaj’sa sizleri bekliyor. Erkek desenli gömlekler tarzına farklılık katmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yerini alıyor. Voltaj erkek baskılı gömlekler klasik ya da spor giyimden hoşlananlar için eşsiz bir seçimdir. Kendi giyim tarzınıza göre beklentilerinize en uygun olan erkek çiçek desenli gömleği likralı siyah kot pantolon ile her ortamda şık bir şekilde kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı renk ve şıklıktaki çiçek desenli gömlekler içinden seçim yapmak için zaman kaybetmeyin!

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Belediye
29 Nisan 2024
Şile Şakayık Şenliği 10. Yaşında Doğa Severlerle Buluştu

10 Yıl önce Şile Çevre Gönülleri Derneği tarafından başlanan ve Şile Belediye Başkanlığının da organizasyona dahil olan 10.Şile Şakayık Şenliği geçtiğimiz hafta sonu Şile Hasanlı Mahallesi Sarıkavak Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği İşbirliğinde Gerçekleştirildi Zaman Yağan Yağmura Rağmen Yoğun Katılımla Gerçekleşti. Şakayık Şenliği, Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği işbirliğindeki […]

Genel
29 Nisan 2024
Basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonasında Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi

22-28 Nisan arası Sinop’ta gerçekleşen basketbol U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası Samsun Canik Belediyesi – Botaş Spor finali ile sonuçlandı. Botaş Sporun 66-35 galibiyeti ile sonuçlanan maçta 15 sayı 10 ribaund ile double double yapan Botaş Spor oyuncusu Rüya Şükran Güvenç aynı zamanda turnuvanın en iyi oyuncusu ödülüne layık görüldü. Slot Demo.Kumar Becerileri Admin See Full Bio

Akıllı Telefonların Alışveriş Deneyimini Nasıl Dönüştürdüğü?

Akıllı telefonların ortaya çıkışı, tüketicilerin davranışlarını önemli ölçüde şekillendirerek alışverişle etkileşim kurma ve algılama şeklimizi etkilemiştir. Bu elde taşınabilir teknoloji, günlük yaşantımıza sorunsuz bir şekilde entegre olmuş, yeni kolaylıklar sunmuş ve alışveriş deneyimimizi artırmıştır. Akıllı telefonların perakendeyi nasıl devrim niteliğinde dönüştürdüğünü keşfederken, dijital ve fiziksel alışveriş dünyalarının sorunsuz bir şekilde birleştiği bir manzara keşfediyoruz. Akıllı […]