Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

2022 Zülays Giyim Trend Tesettür Takımlar 

Yayınlanma:
ABONE OL

Tesettür kıyafet modelleri içinde yer alan tesettür takımlar, günlük olarak kullanılabilen ve pratik ve model olması ile uzun yıllarca tercih edilen modellerden birisidir. Standart olarak üretilen belirli kıyafet modellerinden farklı olarak daha tarz bir stil oluşturulmasına yardımcı olur.

Kadınların günlük yaşamları içinde sürekli kombin yaptıkları bilinir. Bu nedenden dolayı kombin yaparken stil görünmek isteyen ve aynı zamanda klasik parçalardan da esinlenerek yeni bir model oluşturulabilir. Bu modeli oluşturabilmek adına dış giyim modellerine de özen gösterilmesi gerekir. Başarılı moda tasarımcılarının üretmiş olduğu ve 2022 yılına damgasını vuran tasarımlara bakılması öneriliyor.  

Tesettür Takımlı Modeller 

Tesettür takım modelleri ile beraber dışarı giyim sağlayacağınız kaliteli bir kombin yapabilirsiniz. Kombin yapıp dışarı hemen çıkmanız gereken durumlarda bu pratik takım modelleri kullanılır. Takım oldukları için alt ve üst giysi modeli olarak birleşen bir kombindir. Her kadının mutlaka dolabında bulunması gereken özel parçalardan birisidir.

Oldukça kaliteli tasarımlar olduğu için gün içinde hemen dışarı çıkmanız gereken durumlarda bu takımları giyebilirsiniz. Hazırlanma süresini aza indirdiği için genel olarak bebekli annelerin giydiklerini görebilirsiniz. Siz kombin ile hazırlanma sürecinde bebeğinizin bir ihtiyacı olabildiği için hemen hızlı bir şekilde hareket etmelisiniz. Bu durumda kendi beden bilgilerinize göre üretilmiş olan takım modellerini tercih edebilirsiniz. 

Tesettür İkili Takım Modelleri ve Renkleri 

Tesettür ikili takım modelleri ve renkleri olarak piyasada farklı tasarımları bulunur. Genel anlamda 2022 modasına yön veren renklerden birisi olarak yeşil renkli spor tasarımları görebilirsiniz. Renklerin bu giysi modelleri içinde doğru kumaşlarda kullanılması gerekir. Kullanılan kumaşın kalitesi, rengin ön plana çıkarılmasında önemli bir konu olarak tanımlanır.

Spor bir tarzı seven ve kendisini bu yönde hazırlayan kadınların günlük kombinlerinde ikili takımları sıklıkla kullandıklarını görebilirsiniz. Spor ve aynı zamanda klasik bir kombin modeli yapabilmek için kenarlarında çizgileri olan ve renkleri değişken olan modellere bakabilirsiniz. Sürekli renk kullanımının göze çarpan şekilde dikildiği modeller, her mevsim boyunca kullanım sağlanabilir. 

Renklere ve Kumaşa Göre Kombinler 

Tesettür üçlü takımlar modern tesettür giysileri arasında yer alır. Bu takımların içinde 3 farklı giysi olur. Alt olarak eşofman gibi kullanım sağlanabilirken 3. parça olan hırka ya da yelek modeli ile de farklı tasarımlar yapılabilir. Takım olarak giymenin dışında ayrı parçalar olarak da giyim sağlanabilir. Bu şekilde daha modern duruş sergiler. 

Tesettür üçlü takımlar ile standart kombin modellerinin dışına çıkabilirsiniz. Modern kadınların kullanmış oldukları yeni tasarımlar arasında yer alır. Bu nedenden dolayı genel olarak herkeste görebilirsiniz. Kadınların gün içinde giymiş oldukları başarılı kombin modellerinden birisi olan bu üçlü takımları, Zülays internet sitesi üzerinden de güvenle satın alabilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum Saba Tümer, programının ikinci bölümünde çok sevdiği Mabel Matiz’i ağırladı. Tümer’in; “Bazen ruhun, bedenin […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]