Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kışın Evde Yapılabilecek Aktiviteler

Yayınlanma:
ABONE OL
Kışın Evde Yapılabilecek Aktiviteler

Kışın ortasında dışarıda olan aktivitelere katılma fikri biraz zor olabilir. Kanepede zaman geçirmek, televizyon izlemek, telefonda gezinmek ve sıcak günlerin hayalini kurmak çok daha kolay. Ancak soğuk hava ve dışarıda yağan kara inat mevsime olan sevginizi canlandırmak mümkün! İster içeride sıcacık kalmayı tercih edin, ister bir kış harikalar diyarına adım atmayı düşünün, ruh haliniz ne olursa olsun kışın yapılabilecek birçok eğlenceli aktivite mevcut.

Ateş Yakın

Şöminenin önünde, sıcacık kahveyle birlikte olan huzur gibisi yoktur. Dışarısı buz gibi olduğu zaman, kendi evinizin rahatlığında ateşin yanında ısınmak ile eş değer olan çok az şey vardır.

Kitap Okuyun

Tarzınıza uygun seçilmiş iyi bir kitap okumak her zaman hoş bir eğlencedir. Ne okuyacağınıza karar veremiyorsanız güncel paylaşılan, çok satanlar listesine göz atmalısınız.

Küçük Notlar Yazın

Eski bir arkadaşınıza ya da sevdiğiniz birine el yazısı ile yazılmış notlar her zaman çok değerlidir. Kısa bir mesaj atmayı bir kenara bırakıp, uzun süredir konuşmadığınız sevdiğiniz birine kart veya mektup yazabilirsiniz.

Lezzetli Pasta Pişirin

Hiçbir şey evinizin sıcaklığını, fırında pişen lezzetli bir pasta aroması kadar güzelleştiremez. Yeni tarifleri deneyerek gününüzü güzelleştirmeye başlayabilirsiniz.

Sıcacık Bir Banyo Keyfi

Isınmanın farklı yollarını arıyorsanız, rahatlatıcı bir banyoda kendinizi şımartabilirsiniz.

Film Maratonu Yaratın

Klasikleri izlemek ya da yeni favori filmleri keşfetmek için kollu battaniye ile kanepenize kıvrılın. Heyecanlı ya da romantik serilerden seçeceğiniz filmler ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Masa Oyunları Oynayın

Arkadaşlarınızla ya da ailenizle oyun gecesi etkinliği düzenlemek için bir araya gelebilirsiniz. Kendinizi gerçekten rekabetçi hissediyorsanız, dönüşümlü bir turnuva başlatabilirsiniz.

Soğuk kış günlerinde sizi sıcak tutacak battaniye seçenekleri için https://www.blankie.co/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]