Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sonax Detaylı İç Temizlik Aşamaları Nelerdir?

Yayınlanma:
ABONE OL
Sonax Detaylı İç Temizlik Aşamaları Nelerdir?

Sonax firması olarak detaylı iç temizlik için firmamıza başvurabilirsiniz. İşletmemiz kaliteli ekipmanları ile aracınızın detaylı iç temizliğini yapar. Bu uygulamamız toplamda 5 aşamadan meydana geliyor. Kir ve leke temizleme, klima kanalları temizliği, bagaj içi temizliği, aracınızın camlarının temizliği ve son olarak da ozon maddesi ile dezenfekte işlemi gerçekleştiriyoruz. Tüm uygulamalarımız doğrudan eğitimli ve yüksek iş ahlakına sahip olan uzman kadrolarımız tarafından gerçekleştiriliyor. Bu bakımdan işletmemizden mağduriyetler yaşamanız söz konusu değildir.

Sonax Detaylı İç Temizlik Ve Sterilizasyon Aracınıza Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Sonax detaylı iç temizlik ve sterilizasyon işlemlerimiz aracınıza birçok faydalar sağlar. Araç modelleri özellikle iç bölümlerinde meydana gelen birçok olumsuzluklar ayrıntılı iç temizliğinin yapılmaması sebebiyledir.

Bu da araç içerisinde kötü kokuların meydana gelmesine ve düşük konforlu sürüş olanağı oluşmasına neden olur. Kaliteli detaylı iç temizlik ve sterilizasyon uygulamalarımızla aracınız kusursuz bir temizlik elde eder. Bu kapsamda araç içerisi maksimum konforlu ve huzurlu bir havaya sahip olur. Uygulamalarımızla sağlıklı ve yüksek kaliteli sürüş olanağı elde edersiniz.

Araç Seramik Kaplama

Araç modellerine uyguladığımız araç seramik kaplama hizmetimiz aracınızın daha görkemli bir görünüm elde etmesini sağlar. Birçok faydaları bulunan bu özel uygulamamız tüm araç modelleri açısından idealdir.

Firmamız Türkiye’nin en kaliteli oto temizlik ve seramik kaplama firmalarından biridir. Uzun senelerden buyana kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet sunuyoruz. Kurumsal bir kimlik taşımamız sebebiyle de sektörde lider bir konumda yer alıyoruz. Bu bakımdan birçok araç bakım firmalarının aksine yoğun bir şekilde tercih ediliyoruz.

Araç Seramik Kaplama Nedir?

Araç seramik kaplama adından da anlaşılacağı gibi aracınızın dış yüzeyinin doğrudan cam yapımı hammaddeli ürünle kaplanmasıdır. Bu işlem yüksek deneyim gerektirir ve bu sebeple amatör oto bakım firmalarından alınması risk faktörleri doğurabilir. Firmamız kusursuz bir şekilde hizmet sunar. Seramik kaplama işlemlerimizde yüksek teknolojili cihaz kullanıyoruz.

Seramik Kaplama Özellikleri Nelerdir?

Merak edilen araç seramik kaplama birçok özelliklere sahiptir. Bu uygulama aracınızın orijinal boyasının korunmasını sağlar. Bu kapsamda araç sağlığınızın desteklenmesi anlamına da gelir. Seramik kaplama işlemimizde risk durumları söz konusu değildir. Bu bakımdan araç folyo kaplama güvenle tercih edebilirsiniz.

Seramik Kaplamanın Avantajları

Birçok avantajları bulunan araç seramik kaplama bu sebeple profesyonel araç bakım firmamız tarafından da tavsiye edilir. Bu uygulamamız ile aracınız tüm toz ve kirlerden maksimum düzeyde güven altına alınır. Güneş’in zararlı ultraviyole ışınlarına karşı araç folyo kaplama aracınızın korunmasını sağlar. Seramik kaplama ile aracınızın çizilmesi veya farklı biçimlerde deforme olması mümkün değildir. Bu işlemimizle aracınızın daha yüksek güvenliğe sahip olmasını sağlarız.

Araç Folyo Kaplama Nedir?

Lider araç folyo kaplama hizmetimizden de faydalanmanızı tavsiye ederiz. Bu uygulamamızla aracınız tüm dış etkenlerden korunur. Folyo kaplama, aracınızın dış bölümlerinin kaliteli folyo hammaddesi üzerinden üretilen araç seramik kaplama ürünümüzle detaylı bir şekilde kaplanmasıdır. Folyo kaplama ile aracınız daha dış etkenlerden korunduğundan yüksek bir performans elde eder.

Araç Folyo Kaplama Neden Yapılır?

Araç folyo kaplama uygulamamız birçok sebeplerden dolayı tercih edilir. Bu uygulama aracınızın toz, kir, polen gibi tüm olumsuz dış etkenlerden korunması haricinde, boya ve çiziklerinin gizlenmesi açısından da tercih edilir.

Bunun haricinde folyo kaplama ve detaylı iç temizlik tamamen zevkiniz doğrultusunda da talep edebilirsiniz. Aracınızda herhangi bir deforme olmaması durumunda da folyo kaplama hizmetimizden güvenle faydalanabilirsiniz.

Araç Folyo Kaplama İçin Püf Noktaları Nelerdir?

En iyi araç folyo kaplama için bazı püf noktaları bulunması önemlidir. Bu uygulamada en kaliteli folyo maddesi kullanılmalıdır. İşletmemiz online olarak bu hizmetleri sunuyor. Bu doğrultuda evinizin konforunda araçlarınız için detaylı iç temizlik hizmeti almak için kurumsal web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]