Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Yayınlanma:
ABONE OL
Zirkonyum Kaplama Nedir?

Porselen kaplamalar yaklaşık yirmi yıldır hastaların estetik anlayışını tatmin edici boyutta karşılamıştır. Ancak değişen dünya gelişen teknoloji ve teknikler zirkonyum kaplamayı öne çıkarmıştır. Esasen porselen kaplama gibi estetik düzeyi yüksek oldukça güçlü ve dayanıklı diş kaplamalarıdır.

Kimi kaynaklarda ise zirkonyum yapıştırma tekniği olarak bilinir. İzmir zirkonyum kaplama işleminde oldukça öne çıkmış merkezlerdendir. Bu yeni teknik günümüzde ise sıklıkla tercih edilir boyuta ulaşmıştır.

Zirkonyum Kaplama Kimlere Uygulanır?

İzmir zirkonyum kaplama diş estetiğinin ilerlemesi ile son yıllarda popüler bir hale geldi. Porselen kaplama oldukça uzun yıllardır pek çok kişi tarafından tercih ediliyordu. Ancak yıllar içerisinde gelişen sektör insanları daha dayanıklı olan zirkonyum kaplamaya yöneltti. Zaten diş hekimleri de son yıllarda bu tekniği hastalarına tavsiye etmeye başladı. Zirkonyum kaplama hali hazırda günümüzde mevcut en sert ve en güçlü kaplamalar arasındadır.

Zirkonyum kaplamaların estetik açıdan da oldukça tercih edilir durumda olmasının yanı sıra diş hekimleri tarafından sıklıkla önerilmesinin nedeni gerçekten sağlam bir alt yapısının olması ve neredeyse 25 ila 30 yıl arası canlılığını korumasıdır. İzmir zirkonyum bu konuda oldukça üst düzey hizmete ulaştığından yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Dişlerin estetik ve güçlü gözükmesi için diş hekimliği mesleğinde sıklıkla kullanılan yöntem porselen kaplama ve zirkonyum kaplamadır. Zirkonyum kaplama koyu olan dişlerinizin parlaklığını neredeyse yüzde 95 oranında aydınlatır. Porselen kaplamaya göre daha beyaz ve daha güçlüdür. Bu nedenle de İzmir diş estetiği gibi zirkonyum kaplama daha fazla ilgi görür.

İmplant Nasıl Yapılır?

Diş implantı; diş köklerini metal, vida gibi araçlarla eksik dişlerin yerine doğal diş yapılarına oldukça benzeyen ve aynı zamanda aynı işlevi gören doğal olmayan dişlerin eklenmesi ile yapılan bir işlemdir. İzmir implant kişinin çene yapısına bağlı olarak değişen tekniklere sahiptir.

Diş implantı sayesinde eksik olan dişlerinizin yerine yapay ama aynı işlevi gören dişler eklenir. Böylelikle ağzınızda eksik bir diş kalmaz. Diş implantının deneyimli biri tarafından yapılması son derece önemlidir.

İmplant Kimlere Uygulanır?

Diş implantları gelişimini tamamlamış yetişkinler için çok daha uygundur. Hatta 25’li yaşlara kadar yapılsa da 20’lik dişlerin çıkması gibi durumlarda 30 yaş üstüne çok daha uygundur. Sağlığı elverişli her birey için uygundur. İzmir implant oldukça güvenilir ve sağlıklı bir tekniktir. Ancak bu işlemi yapmak profesyonellik içerir.

Diş Estetiği Nedir?

İzmir implant önemli bir diş müdahalesi olduğu kadar estetik görünüşte de büyük pay sahibidir. Ancak bu diş hekiminin yapacağı bir işlemdir oysa diş estetiği estetik diş hekimliği branşıdır ve gülüşünüzü yeniden tasarlamayı ifade eder. Diş estetiği ağız yapınızı ve dişlerinizi kapsayan bütünsel bir yaklaşımdır.

Bu nedenle bu farkın ayrımını yapmak son derece önemlidir. Diş estetiği ağzınızda bulunan dişlerin tasarımının yanı sıra gülüşünüzü yeniden tasarlamaya kaplamaya kadar detaylı bir prosedürü içerir. Bu nedenle İzmir diş estetiği için doğru hekimi bulmanız son derece önemlidir.

Diş Estetiği Fiyatları

Diş estetiği kapsamlı bir iş olduğundan fiyat konusunda farklılıklar yaşamanız mümkündür. Dolgu, temizleme gibi işlemler standart bir maliyete sahipken diş estetiği tamamen farklı maliyetlere sahiptir. İzmir diş estetiğisizin için gerekli olduğunda öncelikle hekiminize muayene olmanız gereklidir.

Doktorunuzun yapacağı ön muayene ile birlikte ağız yapınız ve diş tasarımınız tamamlandıktan sonra ayrıca gülüşünüzü de tasarlamanız gerekecektir. Bu durum ise kişiden kişiye değiştiği için sabit bir İzmir diş estetiği maliyeti bulunmaz.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]