Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Rinoplasti (Burun) Estetiği Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yayınlanma:
ABONE OL
Rinoplasti (Burun) Estetiği Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Rinoplasti olarak da tanımlanan burun estetiği doğrudan cerrahi girişim üzerinden burnun şekillendirildiği özel ve garantili bir uygulamadır. Bu estetik uygulaması profesyonel sağlık merkezi üzerinden tercih edilmesi önemlidir.

Bugün birçok kalitesiz estetik merkezleri yer alıyor. Bu gibi estetik merkezlerinden rinoplasti işlemi alınması sonraki dönemlerde risk faktörleri meydana gelmesine neden olabilir.

Bu cerrahi operasyon birçok sebeplerden dolayı yaptırılabilir. Burun şekillendirilmesi, burun eti alınması, burun içi sağlığı korunması, kavisli burun şekillendirme, doğum itibariyle burunda meydana gelen birtakım şekil bozukluklarının giderilmesinde uygulanabilir.

Bugün bu uygulama daha düşük fiyat tarifesi üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu sebeple burun estetiği işleminde ekonomik açıdan da avantajlı olabilirsiniz. İşlemde görev alan doktor yüksek deneyime sahip olması önem arz eder.

Burun Estetiği Nedir?

2021 burun estetiği 81 ilimiz üzerinden tercih ediliyor. Modern cerrahi işlem ortamı üzerinden gerçekleştirilen bu uygulama adından da anlaşılacağı üzere sorunlu burun organının yeniden biçimlendirilmesidir. Rinoplasti uygulamasında yaş ve cinsiyet önemli değildir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

İşlem sağlık ekibi tarafından gerçekleştirilir. Burun veya burun çevresinden açılan küçük kesiler üzerinden burun estetiği yapılır. Buradan doğrudan burun iç kısımlarına ulaşılır.

Burun Estetiği Ameliyatı Kimlere Yapılır?

Bu işlem herkese uygulanabilir. Fakat burun estetiği ameliyatı özellikle yüksek tansiyon hastaları ve diyabet hastaları açısından risk gösterebilir. Bu hastaların cerrahi müdahale öncesinde ilgili doktordan onay alması gerekir. Burnunda şekil bozukluğu olan herkese uygulanabilir.

Burun Estetiği Avantajları Nelerdir?

Uygulamanın birçok avantajları söz konusudur. Hızlı bir şekilde sonuç verdiğinden zaman kaybı yaşanmaz. Bunun haricinde burun estetiği fiyatları düşük bir maliyet sunar. Bu sebeple de ekonomik yönden de avantaj sağlar.

Bu cerrahi operasyonla burun yapınız daha güzel ve estetikli bir dizayna sahip olur. Daha küçük bir buruna sahip olmanız sağlanır.

Burun Estetiği Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bugün burun estetiği fiyatları ek ücretsiz olarak sunulur. Bunun haricinde estetik işleminden sonrasında da birçok ayrıntılara dikkat edilmelidir.

Cerrahi girişimden 1 hafta sonrasında kalıplar ilgili doktor tarafından alınır. Bu süreç sonrasında hasta normal hayatına geri dönebilir.

Cerrahi müdahaleden 7 gün sonrasında hasta normal bir şekilde günlük yürüyüşlerine yeniden devam edebilir. Fakat daha ciddi spor çalışmalarına daha sonraki süreçlerde geçebilir.

Ağırlık sporlarının uzun süreli olarak yapılmamasına özen gösterilmelidir. Burun sağlığı korunması şartıyla ameliyattan 1 hafta sonrasında hafif düzeyde egzersiz çalışmaları, bisiklet sürüşü yapılabilir.

Cerrahi işlemden 1 hafta sonrasında kafa kısmı geride tutulacak düzeyde hafif düzeyde duş alınabilir. Normal duş eylemi 2 hafta sonrasında yapılabilir. Ameliyattan 1 hafta sonrası boyunca özellikle burun sağlığı korunması açısından kalabalık ortamlardan uzak durulmalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Fakat dikkat edilmesi gereken bu cerrahi uygulamanın en ucuz fiyattan alınmasıdır. İnternet dünyasındaki uzman estetik doktor sitesi tercih edilmelidir. Burun estetiği ciddi bir cerrahi girişimdir. Yapılan en küçük hatalar geri dönüşüm olmamasına dahi sebep olabilir.

Burun estetiği geçmiş yıllarda daha yüksek bir fiyattan gerçekleştiriliyordu. Bu da hastanın daha yüksek ödemeler yapmasına ve mali yönden ciddi anlamda dezavantajlı kalmasına neden oluyordu.

Fakat uygulamaya yoğun ilgi gösterilmesi beraberinde fiyat tarifesinde de ciddi anlamda düşüşler meydana gelmesini sağladı.

Bugün evinizin konforunda doktorunuzun resmî sitesi üzerinden günün her saati ve haftanın tüm günlerinde bu estetik operasyon için online olarak randevu formu doldurabilirsiniz.

Rinoplasti fiyatları doğrudan doktorunuzun sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz. Ayrıca ameliyat ücretinizi tercihiniz doğrultusunda nakit veya tüm banka kredi kartlarınız üzerinden de yapabilirsiniz.

Sağlıklı ve estetikli bir burun yapısı sizlere pozitif bir yaşam standardı sunar. Bu kapsamda iş ve sosyal alanlarda daha yüksek bir özgüven elde edebilirsiniz. 2021 yılında burun estetiği fiyatları birçok doktor siteleri üzerinden sunuluyor.

https://www.erkinonsal.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]