Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ulthera Nedir?

Yayınlanma:
ABONE OL
Ulthera Nedir?

Ses dalgaları ve ultrason cihazı kullanılarak cilt altı dokuların görüntülenmesini sağlayıp kolajen üretimini tetikleyen bir tedavi yöntemi olarak ulthera kullanılır. Cildin toparlanması ve sıkılaşmasında tek seansta başarılı sonuçlar elde edilen güçlü bir tedavi yöntemidir.

Görüntüleme sisteminin kullanılmasıyla cilt altı dokularının iyileşmesinde fayda sağlar. Ancak ulthera fiyatı bütçe olarak bazılarını zorlayabilir.

Ulthera Ne İşe Yarar?

Ulthera cilt altı dokuların yenilenmesinde ve cildin cerrahi bir operasyon gerektirmeden iyileşmesinde fayda sağlayan bir uygulama olduğu kadar ulthera fiyatı ile de dikkat çeker. Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde kısa sürede kolajen üretimi sağlayarak cildin toparlanması ve sıkılaşmasında etkili bir estetik uygulamadır.

Kolajen üretimini sağlayarak cildin gerdirilmesinde ameliyatsız uygulanan bir tedavi yöntemi olarak tercih edilir. Ulthera fiyatı kişilere özel olarak belirlenerek tek seansta cildin yenilenmesi sağlanabilir.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Görüntüleme sistemi sayesinde cilt altı dokularında kolajen üretimini sağlayan ulthera ameliyatsız bir şekilde cerrahi bir işleme gerek duyulmadan uygulanır. Anesteziye gerek duyulmamasından dolayı kişi gündelik hayatına hemen dönebilir.

Tek seansın yeterli olduğu uygulama cilt altı dokulara etki etmesinden dolayı cilt yüzeyinde olumsuz bir etki oluşmaz. Uygulama için ciltteki deformasyonlar önemli olup hangi bölgelere uygulama yapılacağı değişiklik göstereceğinden ulthera fiyatı kişilere özel olarak belirlenir.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Genel olarak yaşlanma etkilerinin görüldüğü, cildinde sarkma ve gevşemelerin meydana geldiği 40-65 yaş arası ulthera uygulaması için uygun adaylardır. Uzman hekim kontrolü gerekli olsa da cildinde sarkma ve gevşeme olan her adaya riski olmayan ulthera işlemi uygulanabilir. Kişiye göre ulthera fiyatı da değişir.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Bölgesel yağlanma bulunan her alanda güvenle uygulanabilen G5 masajı tüm vücut için etkili bir yağ giderme teknolojisidir. Selülit tedavisi ve bölgesel zayıflama alanlarında başarılı sonuçlar vermesinin yanı sıra kan akışını ritmik hareketlerle hızlandırmasından dolayı ödem atılması için de uygulanabilir.

Aynı zamanda spazm tedavilerinde de bu masaj uygulaması başarılı sonuçlar vermesinden dolayı G5 masajı tercih edilen bir tekniktir.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

G5 masajı selülit tedavisi ve bölgesel zayıflama için kullanılan oldukça başarılı bir uygulamadır. Sağladığı avantajlar genel olarak kemik ağrılarını gidermek, bölgesel zayıflama sağlamak, fazla yağların yakılmasını sağlarken aynı zamanda ödem ve toksin atılmasını sağlamaktır.

Bu avantajlarından ve tek seans olmasından dolayı günümüzde özellikle bayanlar tarafından sıklıkla uygulanan bir masaj teknolojisidir. G5 masajı son dönemlerde talebi artan bir masaj türüdür.

Kişilerin kendine olan güveni artar, rahatlığın vermiş olduğu bir dinçlik oluşur. Tüm bunlar G5 masajı sayesinde olur.

Lipoliz EtkisiNe Zaman Başlar? Kaç Seans Gerekir?

İstenmeyen ve ciddi estetik problemlere neden olan bölgesel yağlanmalar için lipoliz uygulaması oldukça başarılı bir zayıflama yöntemidir. Genel olarak tek seansın yeterli olduğu uygulamada yağlanmaya bağlı olarak 2- 3 seansta lipoliz iğnesiileetkili sonuçlar alınabilir.

Acı ya da ağrı oluşmadan lipoliz iğnesi kullanılarak gerçekleşen uygulamada etkiler 15-20 gün sonra görülmeye başlar. Birkaç ay sonra vücut istenen seviyeye gelerek vücuttaki incelmeler gözle görülür bir hal alır.

Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Lipoliz uygulamaları yağlanma ve kilo problemlerinin fazla olduğu tüm vücut bölgelerine lipoliz iğnesi ile uygulanabilir. Özellikle karın, kalça ve basen bölgelerinde sıklıkla tercih edilen estetik uygulama herhangi bir cerrahi müdahale olmadan kısa sürede yağ problemlerinin giderilmesine yardımcıdır.

Lipoliz Diğer Yöntemlerden Farkı Nedir?

Liposuciton gibi diğer yağ aldırma teknolojileriyle lipoliz arasında birçok farklı durum mevcuttur. Ağrı ya da acı hissedilmedenlipoliz iğnesi uygulanmasının yanı sıra anesteziye ihtiyaç duyulmayan bir uygulamadır.

Lipoliz uygulamasıyla bölgesel yağlanma sorunun cerrahi bir müdahaleye gerek olmadan yapılır. Bu sayede kişi gündelik hayatına hemen dönerek iyileşme sürecine gerek duymaz. Kalıcılık ise diğer yöntemlere göre kişilere göre değişkenlik gösterir. Bu nedenle lipoliz iğnesi sonrası kişinin formunu koruması önem taşır.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]