Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Neden Kanada Dil Okulları

Yayınlanma:
ABONE OL

Yurtdışında dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için en iyi seçenek Kanada dil okullarıdır. Kanada dil okulu fiyatları, eğitim süresi ve eğitim kalitesi göz önünde bulundurulduğumuzda neden tercih etmemiz gerektiğini daha iyi anlayabiliriz.

 Kanada dil okulları başlangıç seviyesinden itibaren öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik eğitim programları sunmaktadır. Toronto, Vancouver, Ottawa ya da Montreal şehirlerinde Kanada dil okulu programlarına katılabilirsiniz.

Neden Kanada Dil Okulları

Döviz Kuru: Kanada Doları birim bazında Amerikan Doları ya da İngiliz Sterlinine oranla Türk Lirasına daha yakındır. Kanada dil okulu fiyatları bu yüzden çok daha avantajlıdır. Sadece okul masrafları açısından değil, yaşam maliyetleri içinde avantajlıdır.

Başlangıç Seviyesinden İtibaren Eğitim: Kanada dil okulu programlarına katılırken dil bilginizin hiçbir önemi yoktur. Başlangıç seviyesinden itibaren Kanada dil okulları programlarında eğitim alabilirsiniz. Anadili İngilizce olan ülkede konuşarak İngilizce öğreneceksiniz.

Kültürel Zenginlik: Kanada, göçmen ülkesidir. Bu yüzden eğitim aldığınız süre boyunca yabancılık hissetmeyeceksiniz. Bu sayede insanlarla çekinmeden iletişime geçebilir ve konuşarak İngilizce öğrenebilirsiniz.

Popüler Lokasyonlar: Kanada dünyanın en yaşanabilir ülkelerinden birisidir. Toronto, Vancouver, Ottawa, Montreal ya da Calgary gibi popüler şehirlerde eğitim alabilirsiniz. Neredeyse tüm Kanada dil okulları şehir merkezlerindedir. Bu sayede okullara ulaşım çok daha kolaydır.

Konaklama Seçenekleri: Eğitim kalitesini arttıran en önemli unsurlardan biriside kaliteli konaklamadır. Aile yanı konaklama, öğrenci yurtlarında konaklama ya da ev kiralama gibi birçok seçeneğiniz vardır. Kanada Kültür Merkezi olarak sadece Kanada dil okulu başvurularınızı değil, konaklama başvurularınızıda gerçekleştiriyoruz.

Kanada Dil Okulu Programları

Eğitim almak isteyen öğrenciler için oldukça fazla seçenek olduğunu söylemiştik. Sadece genel İngilizce programları değil, mesleki İngilizce eğitimi gibi programlar mevcuttur.

  • Genel İngilizce,
  • Akademik İngilizce,
  • IELTS/TOEFL hazırlık programları,
  • Mesleki İngilizce eğitimi,
  • Özel dersler,
  • Üniversite hazırlık eğitimi,

Gibi öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik oldukça çeşitli programlar vardır.

Kanada Dil Okulu Programlarına Kanada Kültür Merkezi İle Başvurun

 Doğru Kanada dil okulunun seçimi, konaklama ve vize süreci gibi birçok aşama başvuru yapacak kişileri beklemektedir. Kanada Kültür Merkezi, 10 yılık aşkın deneyimi ve özel Kanada dil okulu fiyatları ile başvurunuzu güvenle gerçekleştirmektedir. Kanada dil okulları programlarını bir bilene sorun; Hayalleriniz gerçek olsun!

İlgili Haberler

Eğitim
26 Mart 2024
EZBERCİ EĞİTİM

İsterseniz önce “Eğitim nedir?” onun bir tanımını yapalım. Eğitim: Bir insanın; duygusal, bedensel, zihinsel olarak sahip olduğu yeteneklerini belirlenen amaç doğrultusunda geliştirmektir. Kısacası eğitim, ülke insanını en iyi şekilde yetiştirmektir. Eğitim, hayat boyu devam eder, ömür boyudur. Eğitim, sürekli devam eden bir süreçtir. Ne kadar eğitim, o kadar gelişmişliktir. Bir ülke, eğitimi kadardır. Bu kadar […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]