Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İLLÜSTRATÖRLER PLATFORMU ÖĞRENCİ KOLLARI GALASI YAPILDI

Yayınlanma:
ABONE OL

     İllüstratörler Platformu’nun 2020 yılının Aralık ayından itibaren Türkiye genelinde yaptığı Öğrenci Kolları çağrısı büyük ilgiyle karşılandı. Tüm Türkiye’den 800 üzerinde üniversite öğrencisinin başvurduğu Öğrenci Temsilcilikleri kayıtları tamamlandı. 20 Şubat akşamı, 8 Takım Lideri ile Kurucu Başkan Nurgül Şenefe çevrim içi etkinlikte öğrencilerle bir araya geldiler.

Akdeniz ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Takım Lideri Teoman Mete Çakıcı, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi Takım Lideri Özlem Yılmaz, Marmara Bölgesi Takım Liderleri  Ali Çağan UzmanSeda Antlı ve Ümit Dizdar, İç Anadolu Bölgesi Takım Lideri Başak Özel ve Ege Bölgesi Takım Liderleri Özge Sapancı ile Can Pekin platformun Kurucu Başkanı Nurgül Şenefe ‘ye gönüllü olarak destek olmaya devam ediyorlar. Takım Liderleri Öğrenci Kolları Projesini, 2 aydır düzenli olarak aldıkları komite toplantıları ile şekillendirdiler. Her bir öğrenciyle bire bir görüşmelerle tanışacak olan Takım Liderleri, yıllık planlamalarını da en kısa sürede tamamlayarak duyuracaklarını müjdelediler. Çevrimiçi düzenlenen Gala, youtube üzerinden de canlı yayında paylaşıldı.

İllüstratörler Platformu; Öğrenci Kolları Projesi ile tüm illüstrasyon alanlarından farklı illüstratörlerle yaratılan ekosistem model alınarak, öğrencilerle de Öğrenci Kolları Projesi ile biraraya gelecek ve Türkiye’nin her üniversitesinde farklı etkinlikler çalışmalar yürütecek.

Nurgul Şenefe açılış konuşmasına projeyi açıkladığı “Türkiye’de illüstrasyon alanında saygı değer isimlerle birlikte gelecek neslin de illüstrasyona değerli katkılar sağlayacağı inancındayız. Ustalarla öğrencilerin buluşmasını sağlayarak aralarında bilgi ve deneyim alışverişine ortam yaratılacak ve üniversitelerde yarışmalar, paneller, söyleşiler organize edilecek” sözleriyle başladı.

Türkiye’nin dörtbir yanından pek çok üniversiteden öğrenciler  katıldı.  Gala Mimar Sinan Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Aydın Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ankara’daki Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Kütahya ‘daki Dumlupınar Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Elazığ Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Hatay’daki Mustafa Kemal Üniversitesi’nden yoğun katılımla gerçekleşti. Galaya katılan öğrenciler, sektörel ve akademik sorularıyla mentorluk almanın memnuniyetini daha gala da yaşamaya başladılar.

Öğrenci Kolları Projesine katılmak isteyen tüm akademisyenler ve öğrenciler www.illustratorsplatform.net adresinden form doldurarak katılabilirler.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]