Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yemekleri Tatlandıran Baharatlar Satışta

Yayınlanma:
ABONE OL

55 yıldır varlık sürdüren Eminönü Dünyası mutfakların olmazsa olması olan ve yemekleri tatlandıran baharatların online satışını gerçekleştiriyor. Baharatlar eminonudunyasi.com sitesinde paketler halinde satılıyor ve baharata ihtiyaç duyanlar istedikleri kadar satın alabiliyorlar.

Yemekler İçin Alınabilecek Baharat Türleri

Yemeklerinde baharat kullanmayı sevenlerin tercih edebileceği site çok farklı türlerde baharatlar bulunuyor. Bu baharatlar kaliteli olan ürünlerden elde edilen baharatlar olup uzun süre lezzet için kullanılabiliyorlar.

İnsanların yemekler için satın alabilecekleri baharat türleri arasında şunlar bulunuyor;

  • Kırmızı pul biber
  • Karabiber
  • Zencefil
  • Kimyon
  • İsot
  • Karbonat
  • Kırmızı toz biber
  • Köfte baharatı
  • Kişniş
  • Mahlep
  • Nane
  • Sumak
  • Susam
  • Salep
  • Soğan tozu

Bu baharatlar ürün türüne bağlı olarak 100 gr, 250 gr, 125 gr ve 500 gr’lık paketlerde satılıyor. Böylelikle insanlar ihtiyaç duydukları miktarda baharatı alıp kullanabiliyorlar.

Organik Ürün Tüketmek İsteyenlerin Tercihi

Site üzerinde baharatlar yanı sıra organik ürün tüketmek isteyenler için organik ürünlerin satışı yapılıyor. Doğal ürünler sayesinde sağlıklı beslenmek isteyenler bu ürünlerden tercih edebiliyorlar. Site üzerinden satın alınabilecek organik ürünler arasında ise şunlar yer alıyor; biber salçası, gül çayı, biber kurusu, çilek çayı, domates kurusu, gül reçeli, böğürtlen çayı, keçi sütü reçeli, hazır salep, çörek otu yağı ve biberiye yağı vs.dir. Organik ürün almak isteyenler sitedeki organik pazar kategorisinden seçim yapabiliyorlar.

Yöresel Lokum Ve Baklavalar Uygun Fiyatlarla Satışta

Baharatlar ve organik ürünler dışında sayfada yöresel lokum ve baklavalarda yer alıyor. Yöresel tatlılardan vazgeçemeyenler lokum ve baklava kategorisini inceleyerek damaklarını tatlandıracak ürünleri satın alabiliyorlar. Uygun fiyatlarla satın alınabilecek lokum çeşitleri arasında ise cevizli, Antep fıstıklı, çikolata kaplı, damla sakızlı ve fındıklı lokumlar bulunuyor. Ayrıca cevizli sucuk çeşitleri de lokum çeşitleri arasında bulunuyor. Baklava tercih edenler ise cevizli ve Antep fıstıklı baklavaları alabiliyorlar. Baklava ve lokumlar 500 gr şeklinde satışa sunuluyor.

Çikolata Tutkunlarına Hitap Eden Çikolatalar

Çikolata çeşitleri Eminönü Dünyası ürünleri arasında yer alıyor. Çikolata tutkunları baharat, lokum, baklava veya organik ürünler yerine çikolataları tercih edebiliyorlar. Kalpli, top, kare ve kristal paketlerde yer alan çikolatalar damağa aynı zamanda paketleri sayesinde göze hitap ediyorlar. Ayrıca böğürtlenli, çakıl taşı, kaşık çikolatalarla jelibonlar çikolata kategorisinde bulunabilecek ürünler arasında yer alıyor.

Alışverişlerde Ekonomik Kargo İmkanı

Çikolata, baharat, organik ürün, lokum ve baklava gibi Eminönü Dünyası ürünlerinden alışveriş yapanlar ekonomik kargo imkanından yararlanabiliyorlar. Ayrıca yaptıkları alışveriş tutarı 150 tl üzerinde olduğunda kargo ücreti ödemelerine gerek kalmadan ürünlere sahip olabiliyorlar. Alışverişlerini kredi kartıyla yapabilecekleri gibi kapıda ödeme yöntemini de kullanabiliyorlar.

Detaylı bilgi için: https://www.eminonudunyasi.com/

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]