Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

GDO’suz Ürün Arayanlar İçin Alternatif Entazem

Yayınlanma:
ABONE OL

Sanal dünyada GDO’suz organik ürün arayanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu konuda güvenilir olmakla birlikte pratik çözüm sunan Entazem bu kategoride büyük kolaylık sağlıyor. Katkısız gıda tüketimi insan sağlığı açısından son derece önemlidir. Zararlı herhangi bir kimyasal madde içermeyen katkısız gıda ürünleri için bu Entazemi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Entazem.com Oldukça Zengin

Köy ekmeğinden doğal simide kadar aradığınız taze ürünler uygun fiyatlarla adrese teslim ediliyor. Evden çıkmadan organik özelliklere sahip gıda sipariş işlemleri için en iyi seçeneklerden biri olan Entazem zengin içeriğe sahiptir. GDO katkısı bulunmayan ve doğal ortamda üretilen ürünler taze bir şekilde adrese ulaşıyor.

Zengin içerikli özelliğe sahip olan Entazem doğal yöntemlerle yapılmış reçellerden, doğal özelliklere sahip salçaya kadar birçok ürün bulunuyor. Özel soslardan zencefile, sebzelerden bebeklere özel gıdaya kadar birçok kategoride ürün bulmak mümkündür. Hamile anneler ve küçük bebekler için GDO barındırmayan organik gıda konusu sağlık açısından önemlidir. Bebeklere ve annelere özel gıdaları anne/bebek bölümünde bulabilirsiniz.

Sağlıklı İçecekler

Kola ve benzeri katkılı içecekler hayatımızı tehdit ediyor. Doğal ve sağlıklı içecek arayanlar için de Entazem çözüm üretmiş. Hazır içeceklerde GDO katkı maddesi bulunmaktadır. Katkısız özelliklere sahip çay alım işlemlerinde Entazemde aradığınız bütün ürün seçenekleri uygun fiyat seçenekleriyle satılmaktadır. Kargo ve ödeme seçeneklerinde güncel yöntemler ve pratik çözümler Entazemin diğer önemli özelliklerinden biridir.

Organik Gıdada Bir Numara

Tatlılar, kuruyemişler, sağlığımız için gerekli olan zeytinyağları, meyveler, atıştırmalık gıdalar, makarnalar ve kahvaltılıklar GDO’suz özellikleriyle satılmaktadır. Ayrıca insan sağlığını doğrudan etkileyen koruyucular organik gıdalarda bulunmamaktadır.

Pratik Sipariş Anında Kargo

Doğal ürün açısından zengin olan ve ürün sipariş işlemlerinde kargo seçeneğini tercih edenler için Entazem güncel yazılım seçeneğine sahiptir. Entazeme üye olursanız ürün kataloğu hakkında daha geniş bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kanser ve benzeri hastalıkların en önemli nedeni GDO ve benzeri katkı maddeleridir. Bu nedenle organik özelliklere sahip gıdalara olan ilgi ülkemizde artmaya devam ediyor.

Tüm ürünlerimizi incelemek için: https://www.entazem.com/

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]