Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Antep Baklava ve Gastronomi Alanında Yarattığı Etkiler

Yayınlanma:
ABONE OL

Baklava, ülkemizin en önemli değerlerinden bir tanesi olmakta ve ülkemizin dünyaya tanıtılmasında önemi bir rol oynamaktadır. Baklavanın merkezi olarak gösterilen Gaziantep ise sadece baklavası ile değil diğer mutfak lezzetleri ile de kültürümü en iyi şekilde yansıtıyor. Antep baklavası çok uzun yıllardan bu yana insanlarımızın afiyetle yedikleri tatlılardan bir tanesi. Antep baklava çeşitleri ile de insanların damak zevklerine göre farklılıklar içermektedir.

Antep baklavasının bu denli sevilmesinin altında yatan nedenlerden bir tanesi de içerisinde kullanılan Antep fıstığının lezzeti. Gerçek Antep fıstığı kullanılarak yapılan baklavalar sadece Türkiye’de değil tüm dünyada insanların tercih ettikleri bir tatlı çeşidi.

Gerçek Antep baklavasının sırrı sadece kullanılan fıstıkta değil aynı zamanda içerisindeki yağların kalitesinde yatıyor. Özellikle Gaziantep’te bulunan bazı markalar Antep baklava konusunda kendilerini bir hayli geliştirdiklerinden dolayı sadece Türkiye’yle kalmayıp dünyanın her yerine baklava gönderiyorlar.

İnternetten Antep Baklava Siparişi Vermek Güvenli Mi?

Antep baklava satın almak için Gaziantep’e mi gitmem gerekiyor? Diye sorular soran pek çok insanın bulunduğu da biliniyor. Bu insanlar her nerde olurlarsa olsunlar online olarak Antep baklava siparişi verebilecekleri internet siteleri var. Bu internet siteleri üzerinden sadece Antep baklava değil daha farklı tatlı çeşitlerinin siparişini vermek de oldukça pratik bir şekilde gerçekleşiyor.

Antep baklava sipariş vermek için Ömer Güllü markasının internet sitesinde incelemeler yapan insanlar hızlı kargo seçeneklerini de gördükleri zaman oldukça şaşırıyorlar. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi iki önemli şehrimiz için gerçekleştirdikleri kargo süreçleri insanların beğenisini toplamaktan da geri kalmıyor.

Antep baklava siparişi verirken diğer lezzetleri de bir arada siparişini veren insanlar ödeme konusunda da güvenlik sorunları yaşamamaktadırlar. Güvenli ödeme sistemleri bulunan internet siteleri sayesinde hem gerçek Antep baklava lezzetini yaşamak hem de çekinceler olmadan bu işlemleri halletmek mümkün.

Sahte Gaziantep Baklava Almamak İçin Ne Yapılmalı?

Gaziantep Türk kültürünü temsil eden en önemli kentlerimizden bir tanesi ve bu anlamda pek çok ödüle da layık görülmekte. Son olarak UNESCO tarafından verilen ve Türkiye’de sadece Gaziantep’te bulunan gastronomi ödülü de ülkece herkesin gurur tablosu oldu. Gaziantep baklavasının popülerliğinin artmasından sonra piyasadaki bazı dolandırıcılar bu durumu fırsat bilerek sahte ve sağlığa zararlı malzemelerden Gaziantep baklava üretmeye başladılar. Bunun önüne geçmek için denetimler arttırılırken gerçek Antep baklavası satan markalar için yapılan araştırmalarda yoğunluk kazandı.

Tamamen gerçek ve kaliteli malzemelerden yapılan Gaziantep baklava yemek için internet üzerinden sipariş vermek isteyenler https://www.omergullu.com.tr/ internet adresini de sıklıkla ziyaret ediyorlar.

İlgili Haberler

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]

Dünyadan
04 Mart 2024
“Tortum Parfümleri” Riyad’da IBF Türkiye – Suudi Arabistan Fuarı’nda…

Milli Gururumuz ‘Tortum Parfümleri’  27. IBF Türkiye-Suudi Arabistan Fuarı’nda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), İhracatı Geliştirme Komisyonu İcra Kurulu Üyesi Erzurmlu İş insanı Serkan Demir,  kısa süre önce doğup büyüdüğü toprakların ismini verdiği memleketinde yüzde yüz öz sermayeli yerli ve milli üretim olan ‘Tortum Parfümleri’ 27. IBF Suudi Arabistan Fuarına katılmanın haklı gururunu yaşıyor. […]