Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Başarılara ve Kişiye Özel Plaket Hizmetleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir alanda başarı gösteren ya da bir katılım göstermesiyle beraber başarısının ödüllendirilmesi anlamında takdim edilen manevi hediyelerden biri de plaketlerdir. Birçok çeşitlilikte günümüzde kutlamak ve takdim etmek adına sunulan hediyeler arasında yerini alan ürünlerden biri de elbette plaketler olmaktadır. Plaket çeşitleriyle beraber sizlerde birbirinden farklı hediyelerle beraber ödül vermek, etkinliklerinize katılım gösteren önemli isimlerin bu durumlarını manevi değerle kalıcı hale getirmek adına takdim edeceğiniz hediyeler konusunda plaketleri tercih edebilirsiniz.

Manevi değeri yüksek olan çeşitli ödüllerle etkinlikleri daha da çekici hale getirmek adına plaket yaptırmak istediğinizde faydalanabilirsiniz. Deri veya kadife malzemelerle beraber kutu tasarımı yaptırabilir, daha yetkin şekilde çeşitli plaketleri tercih edebilirsiniz. Plastik, pirinç ya da gümüş malzemelerle yapılan çeşitli plaketler, günümüzde birçok açıdan hem toplu olarak sipariş edilebilir hem de istediğiniz gibi kişiye özel olarak da sipariş verilebilir. Kullanım alanlarına göre hem niteliğini hem de şeklini değiştirebileceğiniz şekilde birçok plaket modelleri ve çeşitleri bulunur.

Hammaddesine göre çeşitleriyle birlikte bulunan plaket çeşitlerinde, birçok cam tabaklardan tutun da gümüş tabaklara kadar plaketler yaptırılmaktadır. Etkinlik veya başarı isminin geçtiği bu plaketler, İstanbul plaket ile birlikte yaptırılabilir. Bu markanın yıllara varan tecrübesinden faydalanarak istediğiniz gibi yaptırabilir; deri veya kadife malzemeleriyle beraber kutular tasarlanarak özel şekilde yaptırmış olabilirsiniz. Hem plaket siparişi vereceğiniz internet sayfasından yararlanabilir hem de istediğiniz her an plaket seçimi yaparak kurum imajına uygun şekilde tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Etkinliğe Özel Plaket Çalışmalar

Etkinlik eğer bir spor müsabakası ile kupa niteliğinde özel plaketler yapılabilir ve kişiye özel şekilde de tasarlanabilir. Aynı şekilde eğer bir müsabaka bir basketbol ise basketbol topunun ifade edildiğinde şekilde özel olarak plaket çalışmaları da yapılmaktadır. Tamamen kurum imajı ve sektörü dışarıya vurgulayacağınız şekilde bir çalışma yapılırken, en uygun şartlarda da plaket yaptırmış olabilirsiniz.

Birçok kalitede ve nitelikte bulunan paket ürünler ister albüm isterseniz kadife kutulu yapılabilir. Aynı zamanda çeşitli VIP ahşaplardan deri kutulu veya cam tabak şekilde de plaketler yapılırken burada taleplerinize özel şekilde de çeşitlendirilmektedir. Kişiye özel olacağı için hem başarısı ya da katılımdan dolayı etkinlik isimleri hem de kişinin adı – soyadı yazılacak şekilde bu plaketler hazırlanır.

Harikulade tecrübeleriyle beraber uzun yıllardır sektörde bulunan ve her zaman yararlanacağınız marka olarak sizlerde Plaket İstanbul firmasının sunduğu plaket seçenekleriyle beraber ihtiyaçlarınızı karşılayacak biçimde amaca uygun ödüllendirmek için, kişiye özel plaket siparişleri verebilirsiniz. Eğer toplu sipariş vermek ya da birden çok sipariş vermek istiyorsanız özel olarak iletişime geçebilirsiniz. Bunun dışında da internet sitesinden onlarca çeşitlilikte bulunan ürünlerin siparişlerini seçim yapıp detaylı formu doldurarak sipariş vererek, hızlıca siparişin hazırlanması ve sizlere teslimatı için anında kullanılması için hazır edilmesini talep edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]