Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Mağaza Raf Sistemleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir mağazanın iç ve dış tasarımı ile vitrin düzeni o mağazanın albenisi için çok önemlidir. Kaliteli ve profesyonel olarak yapılmış bir mağaza dekorasyonu kapısından geçen müşterilerin %80’inin içeri girmesi için büyük bir etkendir. Aynı zamanda iç tasarıma verilen önem ve gösterilen özen, ferah ve aydınlık bir yapı her zaman içeride yer alan müşterilerin daha uzun süre mağazalarda kalmasını sağlamaktadır. Daha uzun mağazalarda kalan müşterilerin ise alışveriş oranı her zaman daha yüksektir.

Mağaza dekorasyonu çalışmalarında her zaman en önemli sistemlerin başında mağaza saf sistemleri gelmektedir.  Mağaza raf sistemleri hem daha kullanışlı hem de daha şık ve ilgi çekici bir alan yaratabilmek adına oldukça önemlidir.

Sancak Dizayn firması olarak her tür mağaza dekorasyon çalışmasını ve bu alanda gerekli olan tüm ürünleri sizler için üretiyor ve sunuyoruz. Bunun için web sayfamıza giriş yapabilir ve tüm mağaza rafları ve bu sistemler hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

Sancak Dizayn mağaza raf sistemlerine bakıldığında her tür konsepte uygun olabilen ve uyarlanabilen özel sistemler satışa sunuyoruz. Alüminyum panel sistemler, ahşap özel kaplama raf sistemleri, lake boyalı pane sistemler, boyasız desenli sistemler, dikme raf askıları ve bir mağaza için geçerli olan her tür raf sistemine firmamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sancak Dizayn Hizmetleri

Sancak Dizayn firması olarak bir mağazanın yeni baştan yaratılması ya da sıfırdan dizayn edilmesi için gerekli olan tüm projelendirme, ürün temini ve düzenleme çalışmalarını sizler adına yapıyoruz. Tek bir çatı altında toplamış olduğumuz tüm hizmetler sayesinde kurumsal kimliğinize yakışır, en şık ve gözde mağaza tasarımları için bizlere ulaşabilirsiniz.

Mağaza vitrin çalışmaları, mağaza raf sistemleri, mağaza standları için gerekli olan tüm malzeme ve aksesuarların satışı yapılmaktadır. Aynı zamanda vitrin mankeni ve terzi prova mankeni gibi birçok farklı ve yeni tasarım mankenler hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

Hangi alanda hizmet veriyor olursanız olun, tüm mağazalarınız için profesyonel bir destek arıyorsanız sitemize giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]