Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sevgililer gününde alınabilecek kolyeler!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sevgililer günü kadınların en özle günlerinden birisidir. Yaşanan bir ilişki olsun, bir nişanlılık ya da evlilik olsun, hangi durumda olursanız olun tüm kadınların bu gün için beklentileri hep yok yüksektir. Sevgililer gününde yapılacak güzel bir kutlama ve çok şık bir hediye onlara verdiğiniz değeri gösterecektir.

Sevgililer günüde bir kadın için alınabilecek en özel parçalar şık ve değerli takılardır. Her zaman bunun hayalini kuran kadınlar bu tür bir sürprizle karşılaştıklarında kendilerine verilen değerden çok mutlu olurlar. Sizlerde sevgilinizi, nişanlınızı ya da eşinizi mutlu etmek istiyorsanız onlara sevgililer günü için çok şık bir Zen pırlanta parçası alabilirsiniz.

Sevgililer günü için alacağınız hediyenin bir yüzük olmasını istemiyorsanız, o parçayı çok daha özel anlarda almayı planlıyorsanız, sevgiliniz için alacağınız en şık hediye bir kolye olacaktır. Zen pırlanta koleksiyonlarında sizlere sunulan pırlanta kolye modelleri onlara verdiğiniz değeri en iyi şekilde yansıtacak olan ürünler olacaktır. Şık ve zarif bir pırlanta kolye, he günlük yaşamda hem de özel anlarda kadınların çok severek kullanabileceği bir üründür. Sevdiğiniz kadınların hayatında hep bir yerde olmak için onların sürekli boyunlarında taşıyabileceği size ait olan en güzel ve en değerli parçalar Zen pırlanta kolyeler olacaktır. 

Zen Pırlanta Kolye Modelleri

Sevgililer günü için tercihiniz Zen pırlanta bir kolye modeli ise sizlere çok geniş bir ürün çeşitliliği sunulmaktadır. Pırlantanın en güzel işlendiği ve gerçek anlamda hayat bulduğu Zen tasarımlarının her biri birbirinden değerlidir. Sizlerde bu geniş çeşitlilik içerisinde sevdiğiniz kadın için en özel parçayı bulabilirsiniz. Ve hem uygun fiyatlar hem de özel kampanyalarda faydalanarak oldukça iyi şartlarda bir pırlanta kolye hediye alabilirsiniz.

Zen pırlanta koleksiyonlarında yer alan tektaş kolye modelleri tektaş sevgisi çok büyük olan kadınlar için özel olarak hazırlanmıştır. Kullanılan pırlanta taşın karatına göre değişiklik gösteren tüm modellerin her biri büyük bir etkileyici güce sahiptir.

Baget kolye modelleri son yıllarda en trend olan modellerden birisidir. Sektörü ve trendleri yakından takip eden Zen pırlanta firması baget kolye modelleri ile bir adım daha ileriye gitmiştir. Baget kesim taşar ve pırlantanın muhteşem uyumunu bu kolyelere sığdırmıştır. Sevgililer günü için modern ve aynı zamanda göze hitap eden bir hediye düşünüyorsanız Zen baget kolye modelleri arasından bütçenize göre seçimler yapabilirsiniz.

Eğer bu sevgililer gününde yapabileceğinizin en iyisini yapmak ve sevgiliniz için çok değerli ve aynı zamanda çok gösterişli bir kolye almak istiyorsanız Zen pırlanta zümrüt kolye modelleri arasından seçimler yapabilirsiniz. Muhteşem yeşilin en güzel hali olan zümrüt bir taş ve etrafında pırlantaların muhteşem uyumunu sizlere en güzel sunan zümrüt kolye modelleri sunabileceğiniz en değerli hediyelerin başında gelecektir.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum Saba Tümer, programının ikinci bölümünde çok sevdiği Mabel Matiz’i ağırladı. Tümer’in; “Bazen ruhun, bedenin […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]