Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İyi Bir Masaj Ürünü İçin Fibo Cream

Yayınlanma:
ABONE OL

Doğal ve bitkisel yapısı ve kolay kullanımı ile günün stresini atmanıza ve rahatlamanıza yardımcı Fibo Krem sizlerin hizmetindedir.

Günün tüm stresini atmak için yaptıracağınız bir masajda rahatlatıcı masaj kremi olan Fibo Krem sizlerin en büyük yardımcısı olacaktır. Kıkırdak ve eklem dokularını yenileme özelliği ile daha rahat bir hayata kavuşacaksınız.

Eklem, bel, ayak ve benzer tüm bölgeler için kullanılabilir fibo cream içeriğindeki bitkisel formül ile herhangi bir yan etkiye sebep olmamaktadır. Bu nedenle rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Kullanma Talimatı

Kullanımı oldukça basittir. Masaj yapılan bölgeye yeteri miktarda uygulanması yetecektir. Bunun yanında kronik rahatsızlığı bulunan tüm bölge masajları için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Rahatlatmak istediğiniz bölgeye yeteri miktarda ve günde 2 kez uygulanması kısa sürede rahatlamanıza vesile olacaktır.

Kimyasal olmayan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle vücudunuzda herhangi bir kimyasal tepkimeye yol açmamaktadır. Ağrı kesici olmasının yanında rahatlatıcı özelliği ile daha fazla dikkat çekmektedir.

İş hayatının getirdiği stres ile vücudumuz yorgun düşmektedir. Bu nedenle rahatlatıcı özelliği ile günlük yaşamın sıkıntılarından kurtulabilir ve vücudunuzun rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Kronik ağrıları ve kasılmaların oluşturduğu sıkıntıları ise kısa sürede gidermektedir. Günde 2 kere uygulandığı takdirde çok kısa sürede sıkıntılarınızı gidermektedir. Kullanıcılarının tamamı tarafından tavsiye edilmektedir. Fibo krem kullanımı genel olarak basit olup herkes tarafından kullanılabilir.

İçeriğindeki bitkisel ve doğal bileşenler ile herhangi bir yan etkiye sahip değildir. Sadece belirli deri rahatsızlığı olanlar kullanmamalıdır. Bunun yanında açık yaralarda kullanılması kesinlikle tavsiye edilmemektedir.

Bu tür durumlar dışında kullanımında herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmeli ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde korunmalıdır. Yan etkisi olmayan rahatlatıcı krem ile ağrılarınızdan kısa sürede kurtulabileceksiniz.

Vücudunda rahatlık isteyen veya kasılmalar meydana gelen herkes rahatlatıcı kremin rahatlatıcı özelliğini kullanabilir. Kısa sürede yan etkisi ve zararı olmayan kremin etkilerini görmeye başlayacaksınız.

Bunun yanında strese bağlı kronik rahatsızlıklarınız da kısa sürede yok olacaktır. Tek yapmanız gerek rahatlatmak istediğiniz bölgeye uygulamak. Gerisini ürün kendisi yapacaktır. Vücudunuzun rahatlaması ile daha kaliteli bir hayata başlayacaksınız.

Ağrıların dışında eklem ve kıkırdakların yenilenmesini sağlamaktadır. Kas ağrısı ve adale kasılmalarını da kısa sürede geçirmektedir. Bitkisel yapısı ve doğal yapısı ile vücudunuzda herhangi bir kimyasal tepkimeye sebebiyet vermemektedir.

Tüm bunların yanında vücuda masaj ile birlikte uygulandığında rahatlatıcı özelliğini kısa sürede gösterdiği kullanıcılar tarafından da onaylanmış durumdadır. Kullanıcıların tamamı rahatlatıcı kremi kesinlikle tavsiye etmektedir.

Her türlü ağrı ve sızı dışında kas kasılmaları gibi rahatsızlıklar için kullanılabilir. Uygulandığı bölgede çok kısa sürede etki göstermektedir. Bu nedenle kullanıcılar tavsiye etmekte ve yeniden kullanım sağlamaktadırlar. Fibo Krem ile vücudunuz rahatlarken daha rahat bir hayata kapı açabilir ve kaliteli bir hayat yaşamaya başlayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum Saba Tümer, programının ikinci bölümünde çok sevdiği Mabel Matiz’i ağırladı. Tümer’in; “Bazen ruhun, bedenin […]