Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yeni Malatyaspor’da kongre sesleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Yeni Malatyasporsezona mağlubiyetle başlayınca tepkiler yükseldi. Ligde geçen sezon arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve kulübün ekonomik olarak dar boğaza girmesinin sorumlusu olarak Başkan Adil Gevrek’in gösterilmesi Yeni Malatyaspor’u adım adım kongreye götürüyor.

Geçen sezon 16. olarak küme düşen ancak koronavirüs salgının ardından ligden düşmenin kaldırılmasıyla yeniden Süper Lig’de mücadele etme hakkı verilen Yeni Malatyaspor’da sular durulmuyor.

Ligde geçen sezon arka arkaya alınan kötü sonuçlar, ekonomik açıdan kulübün darboğaza girmesi, borçların ödenmesi için kulübe ait araçların satılması ve oyuncuların alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmelerini feshetmesi sorumlusu olarak Başkan Adil Gevrek gösterilirken, yaptıkları hamlelerde hatalı olduklarını kabul eden Başkan Gevrek’in koltuğu sallanmaya devam ediyor.

13 maçta evinde sadece bir galibiyet aldı

Hayal kırıklığıyla geçen 2019-2020 sezonunun ardından Yeni Malatyaspor, bu sezon ligin ilk haftasında Fatih Karagümrük’e karşı 3-0 mağlup oldu. Malatya temsilcisi, 2. haftada ise sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz sezon dahil olmak üzere Süper Lig’de son 13 maçta evinde sadece bir galibiyet alan Yeni Malatyaspor, 2020 yılında ligde sadece 2 galibiyet görebildi.

Geçen sezon alınan kötü sonuçlar ve küme düşülmesi, bu sezon ise yeniden Süper Lig’de devam etmesine rağmen zamanında transferlerin yapılamaması camiada büyük tepkiye neden oldu.

Gevrek başkanlığındaki yönetim kurulunun istifa etmesi isteniyor

Malatya’da yerel yöneticiler, milletvekilleri, taraftarlar ve spor kamuoyu, sarıkırmızılı takımın gidişatından dolayı büyük endişe duyarken, Adil Gevrek başkanlığındaki yönetim kurulunun istifa etmesi gerektiği yönünde beyanatlar veriyor.

Başarısızlık çanları sezon öncesinden çalmaya başlamışken, sezon başında Yönetim ve Divan Kurullarında deprem etkisi yaratan istifalar yaşandı. Bunlardan en dikkat çeken isimler Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Pilten oldu.

Taraftar grupları ve camia tarafından istenmeyen adam haline gelen Başkan Adil Gevrek, geçtiğimiz sezon sonu da şehrin önde gelenleri tarafından tepki görürken, kulübün Divan Kurulu tarafından istifaya çağrılmıştı. Tüm bu eleştirilere ve çağrılara kulak tıkayan Yeni Malatyaspor Başkanı, izlediği transfer politikasıyla da taraftarları çileden çıkardı. Yaşananlarla birlikte Yönetim Kurulu üyesi Erdal Gündüz’ün istifası Adil Gevrek kanadında soğuk duş etkisi yaratmıştı.

Spor kamuoyunda tüm bunlar yaşanırken ligin ilk 2 haftasında denk takımlara karşı kaybedilen puanlar ve Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in üzerindeki istifa baskısını da iyice artırdı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Adil Gevrek’in yakın zamanda kulüpte Mali Kongreyi yapması ve Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması bekleniyor.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   Türkiye Kayak Federasyonu’nca düzenlenen 2023-2024 Sezonu Snowboard Alpine […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]