Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Haluk Levent kamp ateşi başında şarkılarını seslendirdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Haluk Levent, verdiği sözü tuttu ve en güzel şarkılarını kamp ateşi başında seslendirdi. Şarkılarıyla gönülleri fetheden Haluk Levent, yürüttüğü kampanyalarla da ihtiyaç sahiplerinin dertlerine ortak olmaya devam ediyor.

Haluk Levent, hastası bulunan evlere beraber yardım ulaştırdığı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya daha önce verdiği ziyaret sözüne istinaden büyük bir sürpriz yaptı. Radyo ve sosyal medya dünyasının sevilen tanınmış isimleri ile Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kampı’nda olan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya sürpriz yapan Haluk Levent hem ziyaret sözünü yerine getirdi hem de güzel şarkılarıyla geceyi müzik ziyafetiyle süsledi.

Eserleri, ses getiren çalışmaları ve özellikle sosyal sorumluluk projeleri ile örnek çalışmalara imza atan Haluk Levent, müziğin birleştiriciliğini toplumsal duyarlılık ile buluşturmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun her kesimine ulaşan Tuzla Belediyesi tarafından yardım ulaştırılan üç aile için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile özel bir çalışma gerçekleştiren Haluk Levent sürpriz bir ziyarette bulundu. Haluk Levent, radyo ve sosyal medya dünyasının tanınan isimleri ile Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda bir araya geldi.

Barış Manço’nun bilinmeyen şarkısı “Binboğa’nın Kızı” şarkısını söyledi

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda gençlerle anılarını paylaşan Haluk Levnet, bir zamanlar ‘Adam Olacak Çocuk’ programına katıldığını ve Barış Manço’ya“Herkes senin popüler şarkılarını biliyor. Benim sevdiğim bir şarkı var. O şarkıda ‘Kozan’ diye bir kelime geçiyor. Ben de Adanalı’yım dedim. Barış Manço’nun annesi de Kozanlı’ymış. Kozan’da Binboğa ailesinden bir kız varmış vetahmim ediyorum Barış Manço’nun dedesi olabilir, Binboğa ailesinden bir kızı sevmiş.Barış Manço da onun üzerine bir şarkı yazmış” diyerek Barış Manço’nun “Binboğa’nın Kızı” şarkısını seslendirdi.

Tuzla Akfırat Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı ziyareti için “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile özellikle hastası bulunan üç aileye yardım çalışması yürüttük. Bu süreçte birlikte çalıştığımız belediye başkanımızı ziyaret edeceğimize dair söz vermiştim. Bugün de bu sözümü tutmak için buradayım. Bu ziyarette özellikle sosyal sorumluluk çalışmalarımızın devamı için konuştuğumuz bir fırsat oldu. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ile benzer çalışmalarda bir araya gelmeye ve böyle sürpriz ziyaretlerimize devam edeceğiz” diyen Haluk Levent, sürpriz ziyaretini duygu dolu şarkılarla süsledi.

Sürpriz ziyareti için Haluk Levent’e teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kendisiyle sosyal sorumluluk çalışmaları yürüttüğümüz Haluk Levent’e hem yardımlardaki katkısı hem de bu güzel sürpriz ziyareti için teşekkür ediyoruz. Gönül Elleri Çarşımız ile yürüttüğümüz çalışmalar başta olmak üzere, yıl boyunca sürdürdüğümüz yardım etkinliklerinde kıymetli sanatçımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Tuzla Belediyesi yıl boyunca süren yardım çalışmaları ile binlerce aileye ulaşmaya devam ediyor.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   Türkiye Kayak Federasyonu’nca düzenlenen 2023-2024 Sezonu Snowboard Alpine […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]