Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İngilizce Kursunda Yüksek Kalitenin Önemi

Yayınlanma:
ABONE OL

Günümüz şartlarına baktığımızda eğitim ve iş alanlarında İngilizce bilmenin ciddi derece artılarını görebiliyoruz. Herkes seviyesine uygun bir şekilde eğitimini alarak yabancı dillere hakim olabilir. Bu noktada önemli ayrıntı doğru yerde ve seviyeye uygun eğitim almaktır.

Eğitim Kalitesi

 Yabancı dil eğitiminde Bakırköy İngilizce kursları başarılı bir yol izliyor. Öğrencilerin beklentilerini, amaçlarını ve dil bilgisi hakkında ön görüşme yaparak eğitim programı oluşturuyor. Kişilerin yabancı dil öğrenmenin amacı farklılık gösterdiği gibi, bilgileri de değişmektedir. Öncellikle seviye tespit sınavı yapılmalı ve kişi doğru sınıfa yerleştirmeli. Böylelikle öğrenme süreci kaliteli ve hızlı olacaktır.

 Öğretmen kadrosu, tercih edilen eğitim programları ve içeriği de bu süreçte etkili olan faktörler. Eğitim kalitesini en üst noktaya taşıyarak, öğrencilerin hedeflerine ulaşmasını sağlamak ana amaç.

İngilizce Bilmenin Faydaları

 Her yabancı dil, yeni kültürü ve insanları tanımak için bir anahtardır. Özellikle teknolojilerin gelişmesi, eğitim, iş alanların genişlemesi yabancı dil bilmeyi şart yapıyor. Sosyal hayatta İngilizce bilmek yeni insanları tanımaya yardımcı oluyor. Son yıllarda yabancı ülkelerden akın eden çok sayıda yabancı insan var. Üstelik İngilizce Dünya’nın en çok konuşulan dillerden biridir.

 Eğitim konusuna baktığımızda ise İngilizce bilerek ciddi bir avantaj sağlamak mümkün. Standart eğitim programında İngilizce dersi olduğu halde, bilgiler bazen kısıtlı kalabiliyor. Dolayısı ile öğrenciler daha geniş bilgilere ulaşmak isteyebilir. Bakırköy İngilizce kursu her seviyeye uygun eğitim programlarını sunuyor.

Genel İngilizce Kursları

 İngilizce bilmek birçok yönden iyi bir seçenek. İş alanında başarılı statüye sahip olan kişiler dahi, kendini bu noktada geliştirebilir. Uluslararası ilişkiler, ticaret konuları gibi bir çok alanda İngilizce bilmek fayda sağlayacak. Geniş iletişim alanların oluşması ise birlikte iş alanlarında yabancı dil bilmek bir şarttır. Çünkü İngilizce birçok ülkede en çok bilinen ve konuşulan dil olarak kabul ediliyor.

 Genel İngilizce kursları sayesinde günlük hayattaki diyaloglar, iş alanlarında mesleki İngilizce gibi birçok program mevcuttur.

 Teknoloji hayatta her alana dokunduğu gibi eğitim sektöründe de kullanılmaya başlandı. Açılan online sınıflar sayesinde zaman kaybetmeden, her yerden eğitim programına da katılmak mümkün.

Öğrenciye Yönelik Programlar

 İngilizce öğrenmek isteyen her kişi, bunu kolaylıkla başarabilir. Her yaştaki kişi, seviye sınavından sonra kendine uygun olan sınıfta eğitime başlar. Özellikle öğrencilere yönelik hazırlanan programlar sayesinde öğrenme süreci kaliteli ve tam donanımlı olacaktır.

 Sadece İngilizce dilinde var olan bilgileri aktarmak, eğitim için yetmez. Burada farklı seçeneklerle eğitim süreci desteklenmektedir.

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]