Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İngilizce İle Kariyer Mümkün Mü?

Yayınlanma:
ABONE OL
İngilizce İle Kariyer Mümkün Mü?

Hızla gelişen dünyada iş dünyasının vazgeçilmezi olan yabancı dil eğitiminin önemli bir yeri bulunmaktadır. Dünya da iş yaşamında en çok konuşulan dil arasında olan İngilizce ise iş ve sosyal yaşam anlamında pek çok kazanım sağlamaktadır. Hali hazırda bir işte çalışıyorsanız kişisel gelişim ve ilerleme açısından da kazanım sağladığı gibi ilk işe giriş için de önem arz eder. Çoğu bireyin bildiği İngilizce iş dünyasının ana dili gibi olma yolunda ilerlemektedir.

 Yabancı firmalarda iş bulma olanağı da sunması dolayısı ile İngilizce bilmek artı bir kariyer hedefi olmaktadır. Kariyer açısından adım atmanın önemli yollarından bir tanesi yabancı dil olarak görülmektedir. Memuriyette ve görevde yükselme avantajları da sağladığından son yıllarda İngilizce öğrenimi için başvurular oldukça artış göstermiştir. Konuşmaya yönelik verilen eğitimler doğrultusunda gerekli materyaller ile hedeflenen standarda kursumuz yardımıyla ulaşabilirsiniz.

İngilizce Dil Eğitim Çeşitleri

 Yabancı dil eğitimi pek çok hedefe yönelik olabildiği için Şirinevler İngilizce kursu olarak bu doğrultuda eğitim sistemi geliştirilmiştir. Tüm hedefleri içerisine alan bir eğitim sistemi ile öğrencilerine kazanım sağlamayı hedefleyen kursumuz alanında uzman eğitmenler tarafından desteklenmektedir. Bu doğrultuda ilköğretim destek, genel İngilizce, iş İngilizcesi yanında YDS, İELTS, TOEFL gibi sınavlara yönelik eğitimler de verilmektedir. Yılların deneyimi ve Amerikan Derneği olmanın verdiği avantajı uzman eğitmen kadrosu ile öğrencilerimize aktarmaktayız.

Neden İngilizce Dil Eğitimi?

 Öncelikle kişilerin İngilizce öğrenme yoluna girdiklerinde kendilerine sormaları gereken nokta neden İngilizce öğrenmeliyim sorusudur. Bu sorunun yanıtına göre seçeceği kaliteli bir kurs ile görüşme noktasında kurs seçeneklerinden hangisini tercih etmesi gerektiğine karar vermesi gerekecektir. Çünkü farklı hedeflere yönelik olarak hazırlanan Şirinevler İngilizce kursları arasından kendine en uygun olanı seçmesi önem arz etmektedir.

 Uzmanlık gerektiren bir sınav için eğitim almanız gerekiyorsa bu doğrultuda bir hazırlık gerekecektir. Sıfırdan bir dil eğitimi almak ve konuşmaya yönelik öğrenim sağlamak istiyorsanız bu da yine farklı bir eğitim ve materyali içerecektir. Tüm bu etkenler göz önünde bulundurulmak suretiyle deneyimli kadromuz tarafından hazırlanan materyallerle eğlenceli bir öğrenim deneyimi yaşayabilirsiniz.

İngilizce Seviye Belirleme Önemi

 Dil eğitiminde önemli noktalardan bir tanesi olan seviye belirleme sınavının profesyonelce yapılması kişinin ilerleyen süreçteki öğrenimini etkileyecektir. Bu doğrultuda kurs tarafından yapılan seviye değerlendirme sınavı sonrası kendisine en uygun eğitime doğrudan başlamış olmak suretiyle vakit kaybı yaşamayacaktır. Bu nedenle alanında uzman kadromuz ile iletişime geçmek suretiyle doğru ve etkin karar almak suretiyle dil eğitimine başlayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Eğitim
26 Mart 2024
EZBERCİ EĞİTİM

İsterseniz önce “Eğitim nedir?” onun bir tanımını yapalım. Eğitim: Bir insanın; duygusal, bedensel, zihinsel olarak sahip olduğu yeteneklerini belirlenen amaç doğrultusunda geliştirmektir. Kısacası eğitim, ülke insanını en iyi şekilde yetiştirmektir. Eğitim, hayat boyu devam eder, ömür boyudur. Eğitim, sürekli devam eden bir süreçtir. Ne kadar eğitim, o kadar gelişmişliktir. Bir ülke, eğitimi kadardır. Bu kadar […]