Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Akva Dent Diş Polikliniğine Anlamlı Ödül

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye ve Dünya genelinde tüketicilerin bilinçlenmesi ve ekonomideki değişimlerin takip edilmesi amacıyla organize edilen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan misafirler korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgelere uyarak maskelerini taktı, sosyal mesafe kurallarına uydu ve ellerini dezenfekte etti.

Akva Dent Diş Polikliniğine 33. Uluslararası Tüketici Zirvesinde “Uluslararası Hasta Memnuniyeti ve Güven” ödülüne layık görüldü. Ülkemizi gururlandıran bu ödülü Akva Dent Diş Polikliniği adına şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhyettin Yılmaz ve Genel Müdür Ümit Efe aldılar.

Genel Müdür Ümit Efe ise şunları söyleyerek ödülü aldı: “Türkiye’de sağlık turizmi alanında kaliteli işler yapıldığı uluslararası standartlarda hizmet verdiğimizi bir kez daha ifade etmek isterim. Bizi bu ödüle layık gören kurum ve halkımıza en içten şükranlarımı iletiyorum.” dedi.

Ödülü alırken konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhyettin Yılmaz şunları söyledi: “Marifet iltifata tabidir. Bu ödülle birlikte artık çıtayı her gün bir adım daha yukarı taşıyarak Türkiye’nin Sağlık turizminde bir marka olması için var gücümüzle çalışacağız. Bizi bu ödüle layık görenlere teşekkür ederim.”

Akva Dent Diş Polikliniğinin Ödüle Layık Görülme Nedeni

Akva Dent Diş Polikliniği İstanbul Beylikdüzü diş kliniği, diş hastanesi olarak hizmet veren özel bir Diş Polikliniğidir. Tamamı uzman ve tecrübeli hekimlerle hizmet vermekte olup, özellikle yurt dışından gelen konuklarımıza hızlı ve ekonomik çözümler sunuyoruz.

Diş tedavisi sektörde uzun yıllardır olmanın en önemli artılarından biriside; İstanbul Beylikdüzü’nde Ağız ve Diş Sağlığı, implant tedavileri, Gülüş tasarımı denildiğinde akla ilk gelen klinik olmamızdır.

Bu başarımızın en önemli nedenleri; Hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, sadece en üst kalitede malzemeler ile çalışıp, yüksek tecrübeli ve Uzman Doktorlar ile çalışmak diyebiliriz.

İlgili Haberler

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]

Sağlık
26 Şubat 2024
Ferritin Nedir? Ferritin Düşüklüğü Belirtileri Nelerdir?

Demir, vücudumuzda oksijen taşınmasında, DNA sentezinde ve hücre solunumunda rol oynar. Birçok yaşamsal faaliyette önemli görevler alır. “Ferritin nedir?” sorusunaysa “Besinlerden ya da ek takviyelerden alınan demirin kemik iliği ve karaciğerde saklandığı depo formudur.” yanıtı verilir. Diğer bir deyişle insan vücudunun yedekte tuttuğu yapıdır. Bunun sebebi, ihtiyaç duyulduğu takdirde kullanılabilmesidir. Ferritin düşüklüğü genelde demir eksikliğini […]