MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Gezi-Alışveriş, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » İstanbul’da berber, kuaförlerin bayram öncesi çalışma saatleri belli oldu

İstanbul’da berber, kuaförlerin bayram öncesi çalışma saatleri belli oldu



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Ramazan Bayramı öncesinde berber, kuaför ve güzellik salonlarının çalışma saatlerini duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı öncesinde berber, kuaför ve güzellik salonlarının çalışma saatlerine ilişkin sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulundu.

Vali Yerlikaya, “Berber, kuaför, güzellik salonu/merkezi vb. işyerleri belirlenen kurallar çerçevesinde Ramazan Bayramı öncesi, 20 Mayıs Çarşamba ve 21 Mayıs Perşembe günleri Gece saat: 02.30’a kadar, 22 Mayıs Cuma günü saat:23.00’a kadar faaliyetlerine devam edebileceklerdir” ifadelerini kullandı.

📆 20 Mayıs 2020 Çarşamba 19:41   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.