MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Adalar, Büyükşehir, Genel, Mahalleler, Manşet, Mekanlar, Toplum » Büyükada’nın cadde ve sokakları boş kimseler yok

Büyükada’nın cadde ve sokakları boş kimseler yok



Korona virüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle İstanbul’un caddeleri ve meydanları boş kaldı. Özellikle hafta sonları adım atacak yer olmayan Büyükada ise adeta ıssız adaya döndü.

Korona virüsle mücadele kapsamında 30 büyük il ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasakla beraber İstanbul’un sokakları boş kaldı. Yerli ve yabancı çok sayıda turistin uğrak yerlerinden olan Büyükada’da da sokakların ıssızlığa büründüğü görüldü. Eskiden adım atılacak yer bulunmayan Büyükada, sokağa çıkma yasağı nedeniyle ıssız adaya döndü.

📆 12 Nisan 2020 Pazar 18:54   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
12 Haziran 2025 Perşembe

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR