Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sinterflex’in Mucizevi Özellikleri Ve Uygulama Alanları

Yayınlanma:
ABONE OL

Sinterflex; 3 mm kalınlığındaki ve 1m x 3m boyutlarındaki esnek seramik kaplama levhalarına denir. Her türden uygulamalar için, proje ölçülerine göre kesilebilir ve de uygulanabilir.

 Sinterflex’in Yapısı ve Özellikleri

 Sinterflex malzemesinin 1 metrekaresi, yaklaşık olarak 7 kg civarına denk gelir. 1m x 3m x 3mm boyutlarındaki levhaların dışbükey esneklik yarıçapı 5.5m’dir. Yapısı; ateşe tamamen dayanıklı, alev almaz ve de yanmaz niteliktedir. Yüzeyinde bulunan koruyucu sır tabakası ile porselen yapısı sayesinde, en güçlü kimyasallara dahi dayanıklılık gösterir. Standart cam ve seramik kesicileri ile bilgisayar kontrollü otomatik kesme, delme makineleri sayesinde şekil verilebilir. İstenilen imalat ölçülerine göre, bu yöntemlerle kesilebilir ve delinebilir.

 Sinterflex kaplamanın düzgün ve kir tutmayan yüzeyi; su ya da diğer temizlik ürünleriyle kolayca temizlenebilir. Sinterflex kaplamalar, leke tutmamasıyla da bilinmekte olup; bu yönüyle de, sıkça tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Üzerinde; boya kalemi, keçeli kalem ya da tahta kalem yazıları varsa; kolayca silinebilir ve temizlenebilir.

 Geleneksel seramik üretim süreçleriyle karşılaştırıldığında, Sinterflex’in gaz ve toz emisyonu, yaklaşık 20 kat daha azdır. Karbondioksit emisyonunun ise, 1000 kat daha az olduğu belirlenmiştir. Sinterflex’de nem genleşmesi ihtimali, %0’dır.

 Sinterflex’in Uygulama ve Kullanım Alanları

 Mat, parlak veya kaymaz olmak üzere; farklı tür yüzey alternatiflerine sahip olan Sinterflex malzemeler bulunur. sinterflex kaplamalar, pek çok farklı renkte uygulanabilmektedir.

 Sinterflex maddesi, yapı sektörüne uygun ve çok yönlü çözümler üreten bir malzemedir. Kolaylıkla delinebilir, şekil alır ve istenilen her ebatta kesilebilir. Bu özellikleri, Sinterflex’in uygulama kolaylığını göstermektedir.

 Ateşe dayanıklılık ve hafiflik özellikleriyle; iç mekan duvar ve zemin ile dış cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Yükseltilmiş zeminlerde, endüstriyel cephe kaplamalarında ya da separasyon panelleri ile mobilya uygulamalarında da Sinterflex’ten yararlanılır. Ayrıca, tezgahlar, modüler yapılar vb. gibi özel projelerin uygulanmasına da elverişlidir.

 Sinterflex; seramik uygulamalarında olduğu gibi, zemine ve duvar yüzeylerine yapıştırıcı ile tatbik edilebilir. Ayrıca sinterflex uygulama kolaylığı açısından da, hata yapılma ihtimali çok düşük bir malzemedir. Bu yüzden; Sinterflex uygulamalarında genellikle, profesyonel bir işçiliğe veya malzemeye de gereksinim duyulmamaktadır.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]