PG Slot Giriş Siteleri Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Süper Lig’in 5. Haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor’la berabere kaldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Btc Turk Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi . Maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Yeni Malatya GS canlı izle… Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, bugün saat 19.00’da deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 4 haftada sarı-kırmızılılar 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda aldığı 7 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor. Malatya ekibi ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 6 puanla 7. sırada yer alıyor.

İlk 11’ler

Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Ömer, Adem, Babel, Andone

Y. Malatyaspor: Farnolle, Mustafa, Chebake, Sakıb, Robin Yalçın, Afriyie, Mitchell, Ghaylen, Guilherme, Buğra, Jahovic

5. randevu

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray bugüne kadar Süper Lig’de 4 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda İstanbul ekibi 2 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken, Malatya temsilcisi ise 2 kez rakibini mağlup etti. Bu müsabakalarda Aslan’ın 6 golüne Malatya ekibi 4 golle karşılık verdi.

Aslan, ligde Malatya’da oynadığı maçlarda rakibini yenemedi. Sarı-kırmızılılar fakat geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nda Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 5-2 mağlup etmişti.

Seri ve Emre Mor’un cezası bitti

Galatasaray’da ligde Konyaspor maçında kırmızı kart gören Jean Michael Seri’nin ve Kayserispor karşılaşmasında oyundan atılan Emre Mor’un cezaları bitti. İki futbolcu da Teknik Direktör Fatih Terim’in görev vermesi halinde Yeni Malatyaspor’a karşı oynayacak.

İngiltere’den kalan cezasını Kasımpaşa maçıyla tamamlayan Florin Andone, ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Club Brugge maçı kadrosunda yer aldı. Andone, Yeni Malatyaspor maçında süre alması halinde ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Kasımpaşa maçında çenesinden sakatlanan Younes Belhanda’nın bu müsabakada oynaması beklenmiyor.

Fatih Terim cezalı

Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalardan dolayı 4 maç ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in cezasını Tahkim Kurulu, daha sonra 3 maça indirmişti. Ccezasının ilkini Kasımpaşa karşısında çeken Terim, Malatya deplasmanında da takımının başında olamayacak. Yardımcı antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın da cezaları devam ediyor. Takımı Yardımcı Antrenör Levent Şahin yönetecek.

Adem Büyük eski takımına karşı

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Adem Büyük için Yeni Malatyaspor maçının ayrı bir önemi bulunuyor. Adem, sarı-kırmızılılara gelmeden önce Malatya ekibinde forma giymişti. Adem, 2017-2019 yılları arasında Yeni Malatyaspor forması giymiş, takımın kaptanlığını da yapmıştı. 32 yaşındaki futbolcu, görev verilmesi halinde eski takımına karşı oynayacak.

Aslan, derbiye moralli girmek istiyor

Süper Lig’de son iki haftadır sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşısında da hata yapmak istemiyor. Sarı-kırmızılılar, gelecek hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde Malatya deplasmanını kayıpsız kapatmanın hesaplarını yapıyor.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]