Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Vücut ve Cilt Sağlığımızı Hangi Yöntemlerle Koruyabiliriz?

Yayınlanma:
ABONE OL

Yaşam süreci içerisinde gerek genç yaşlarda gerekse ilerleyen yaşlarda daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak hepimizin ortak hedefidir. Sağlıklı bir yaşam sürmek beslenme düzeninin doğru yapılması ve kişisel bakıma önem verilmesi ile mümkündür. Her ne kadar kaliteli bir yaşam şekli herkesin isteği olsa da, gerek yoğunluktan gerekse ihmal etmekten dolayı günlük akış içerisinde her zaman sağlıklı beslenme söz konusu olmaz. Hal böyle olunca vücut ihtiyacı olan mineral ve vitaminleri doğal yoldan sağlayamadığı için bağışıklık sistemi zayıflar, vücudun enerjisi azalır ve halsizlik sorunu ortaya çıkmaya başlar. Bu sorunların oluşumunu önlemek ve oluşan sorunları giderebilmek için doktor tavsiyesi alınarak ihtiyaca göre gıda takviyelerine başvurulabilir.

Vitamin takviyesi ihtiyacı hem yetişkinlerde hem de çocuklarda farklı şekillerde ve farklı yaş dönemlerinde görülebilmektedir.  Antioksidan özelliği ile bağışıklık sisteminin gücünü ve fiziksel performansı arttırma özelliğine sahip, kalp hastalığı riskini düşüren, kırışıklıklarla mücadele edilmesinde etkili, tırnakların ve saçların güçlenmesini sağlayan birçok gıda takviyesi bulunmaktadır. En çok kullanılan gıda takviyeleri arasında Selenyum, Omega 3, Omega 7, Gingseng, CoQ10, L Carnitine, Biotin, Alpha Lipoic Acid, Kolajen içeren ürünler yer alır.

Gıda takviyesi ihtiyacında başvurulabilecek en güvenilir markalardan biri Voonka markasıdır. Voonka’nın başlıca ürünleri arasında; Selenium, Omega 3, Omega 7, Gingseng, CoQ10, L Carnitine, Biotin, Krill Oil, Alpha Lipoic Acid, Kolajen (collagen) gibi ürünler yer almaktadır. 

Yanlış beslenme şekli, çevresel etkenler gibi birçok faktörden ve çağımızın hastalığı stres yüzünden vücutt organlarımız kadar cildimiz de etkilenir. Bu nedenle cildi korumak için cilt bakımının ihmal edilmesi, doğru şekilde yapılması önem taşır. İhmal edilen ciltte zamanla kırışıklıklar artar, leke ve akne problemleri görülür, cilt eski sağlıklı ve ışıltılı görünümünü kaybetmeye başlar.  

Cilt tipine uygun, kolajen içeren cilt bakımı maskeleri ve kremleri kullanarak cilt sorunları ile mücadele etmek mümkündür. Cilt tonunu düzenleyen ve cildi sıkılaştıran, ciltte nem artışını destekleyen ve nem dengesini sağlamak için Hyaluronik Asit içeren ürünler en çok başvurulan ürünler arasındadır. Collagen, Hyaluronic Acid ve Aloe Vera içeren cilt bakımı maskeleri ve kremleri arayanlar Voonka markasının ürünlerini inceleyebilirler.

Voonka markalı ürünleri Enndepo’da en uygun fiyatlarla bulabilir, online olarak satın alabilirsiniz. Türkiye’nin dermokozmetik ve ıtriyat sektörüne imza atmış markalarının gücü ile Konya merkezli bir kuruluş olan Enndepo.com’dan satın aldığınız tüm ürünleri, tüm şehirlere 150 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz ve aynı gün içinde kargo seçeneği ile temin edebiliyorsunuz.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]