Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kadıköy’de Nasıl Kablo TV (Teledünya) Abonesi Olunur?

Yayınlanma:
ABONE OL

Teledünya, ülkemizde hizmet sunan en eski yayın teknolojilerinden birisidir. 2008 ile 2016 yılları arasında Teledünya daha sonra ise Kablo TV olarak hizmet sunmaya devam eden bu marka, yüksek kaliteli yayıncılığı ve uygun fiyatlı kampanyaları ile sıklıkla tercih edilmektedir. Teledünya’nın tercih edilen bir hizmet olmasının en temel nedeni, sunduğu kaliteli hizmettir. Ayrıca müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı da, tercih edilebilirliğini arttıran önemli etmenler arasında yer almaktadır.

TÜRKSAT A.Ş’ye bağlı bir marka olan Teledünya aboneliği için belli koşulların sağlanması gerekmektedir. Peki, Kablo TV aboneliği (Teledünya) için yapılması gerekenler nelerdir?

Abonelik Başvurusu İçin Kablo TV Altyapısı Kontrol Edilmeli

Teledünya’nın avantajlı kampanyalarından yararlanmak isteyenlerin öncelikli olarak bulundukları bölgede gerekli altyapının mevcut olup olmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. Çünkü Kablo TV hizmeti, teknolojinin sürdürülebilir olması amacıyla yalnızca altyapının olduğu bölgelerde sunulmaktadır. Bu durum ise abonelik başvurusu konusunda belli kısıtlamalara sebep olmaktadır.

Teledünya ya da günümüzdeki ismiyle Kablo TV, bir milyondan fazla abonesi ile sadece 24 ilde hizmet vermektedir. Eğer bu 24 ilden birinde ikamet ediyorsanız, KadıköyKablo TVaboneliği için başvuruda bulunabilirsiniz. Ancak bulunduğunuz bölgede bu avantajlı hizmetin altyapısının bulunup bulunmadığından emin değilseniz, firmanın web sitesine girerek ya da müşteri hizmetlerini arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerinden ya da Şubelerden Başvuru Yapılabilir

Kadıköy Kablonetaboneliğini başlatmak oldukça kolaydır. Bunun için en pratik yöntemlerden birisi ise müşteri hizmetlerini aramaktır. Çünkü müşteri hizmetleri aracılığı ile yapılan başvurular, çok daha hızlı bir şekilde sonuçlanır. Siz de hemen 0850 888 0 126 nolu müşteri hizmetlerini arayabilir, müşteri temsilcileri aracılığı ile başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz. Başvuru sırasında sizden T.C kimlik numarası ve isim soy isim gibi kimlik bilgileriniz ile hangi kampanya üzerinden abone olmak istediğiniz de sorulacaktır.

Tüm bunların yanında Teledünya (Kablo TV) kampanyaları, ev telefonu ve KadıköyUydunet (Kablonet) gibi hizmetler ile bir arada sunulmaktadır. Yine abonelik başvurusunun yapılmasının ardından 1-2 gün içerisinde saha çalışanları kurulumu gerçekleştirir ve avantajlı Kablo TV hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Basında Kadıköy
05 Nisan 2024
Seçim bitti AK Parti İftar çadırı kaldırıldı, yeni Başkan Kösedağ hemen aynı yere çadır kurdurdu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un seçim çalışmaları kapsamında Kadıköy Rıhtım’da kurduğu iftar çadırı, seçimden hemen sonra kaldırıldı. Kadıköy Belediyesi de yeni başkan Mesut Kösedağı’nın talimatıyla aynı bölgeye iftar çadırı kurdu. Kösedağı, “Birçok mahallemizde iftar çadırlarımız hali hazırda mevcut. Biz Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, vatandaşımızı sadece seçime kadar sevmiyoruz. Biz herhangi bir […]

Basında Kadıköy
04 Nisan 2024
İSTANBUL’DA EN YÜKSEK OY ORANIYLA SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İstanbul’un ilçeleri arasında en yüksek oy oranıyla seçilen belediye başkanı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) tarihi bir başarıya imza attığı seçimlerde yüzde 68,78 oy oranıyla Kadıköy’ün yeni belediye başkanı seçilen Mesut Kösedağı, mazbatasını alarak göreve başladı. Kadıköy, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin oylarını arttırarak en yüksek […]