MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet » İstanbul’un yeni havalimanının tabelası asıldı!

İstanbul’un yeni havalimanının tabelası asıldı!



İsmiyle ilgili birçok iddia ortaya atılan İstanbul’un yeni havalimanının tabelası asıldı. Açılışına saatler kalan havalimanının tabelasında ‘İstanbul Havalimanı’ yazması dikkat çekti.

İstanbul’un yeni havalimanının açılışına saatler kaldı. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği yeni havalimanının isminin ne olacağı merak konusu olmuş isimle ilgili sosyal medyada birçok iddia ortaya atılmıştı. Havalimanına asılan tabelada İstanbul Havalimanı yazması dikkat çekti. Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul’un 3. havalimanının açılışını bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

📆 29 Ekim 2018 Pazartesi 19:41   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.