Haftanın etkinliği 28 Ekim 2018 yani bu Pazar günü 14.00-15.00 saatleri arasında, Zeki Çocuk Anaokulu, Caddebostan’da!
#zekiçocukyazarbuluşmalarıEkim ayı programı şu şekilde: #STEAM öğretmeni, yazar Vivet Pitelon Sparkes çocukların ebeveynleriyle kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak türlü deney ve etkinliklerle bizi buluşturuyor.
Bu ayki buluşmada Steam Nedir? kitabındaki etkinliklerden biri olan “Sütten Gezegenler”le hem çocuklar uzayla ilgili güzel bir çalışma yapacak, hem de ebeveynler STEAM konusunda çocuklarıyla ev ortamında neler paylaşabileceğini öğrenecek.Etkinlik sırasında ayrıca Mutlu Fil’in çocuklar için özenle seçilmiş kitaplarının olduğu satış standı da olacak, kitap 25 TL’dir. (Ödemeler nakit&kredi kartıyla yapılabilecektir.)
Okul, katılmak isteyen tüm çocuk ve ailelerine açık olacak şekilde, okulun sosyal sorumluluk projesi kapsamında, çocuklarımızı, sevdikleri #çocuk kitaplarının yazar ve çizerleriyle buluşturmaya devam ediyor.
300m2 binasıyla, Caddebostan Migros’un sokağında bulunan 2,5 katlı müstakil villadaki Zeki Çocuk Anaokulu, 2018&2019 kayıtlarına başladı. Kadıköy Anneleri’ne özel kayıtlarla %10 indirim uyguladığını da tekrar hatırlatalım.”