Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Murat Tonbul: “Muhtarlık hayatımın dönüm noktalarından biridir!”

Yayınlanma:
ABONE OL

ŞİLE’DE  “ KABAKOZ MAHALLESİ MUHTARI” AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU…

2019 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Şile’de Ak Parti Belediye Başkan Aday adaylığı için ilk olarak Kabakoz (köyü) Mahalle Muhtarı ve Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Tonbul yerel seçimlerde bende  göreve talibim dedi.

Şile Değirmen Otelde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama toplantısına çok sayıda Muhtar ve davetliler katıldı.

Şile Değirmen Otelde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama toplantısına çok sayıda Muhtar ve davetliler katıldı.

 

MUHTARLIK HAYATIMIN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR!..

Ak Parti Şile Belediye Başkan aday adaylığını ilk olarak açıklayarak kamuoyuyla paylaşan Murat Tonbul konuşmasında şunları söyledi. “29 Mart 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde,  Şile İlçesi, Kabakoz Köyü İhtiyar Heyeti 8. Azası olarak girdiğimiz seçimde, Baş aza olarak göreve başladım. 2012 yılında o dönemki muhtarımızın rahatsızlanması sonucu Kabakoz Köyü Muhtarı olarak kaymakamımız tarafından görevlendirildim ve 30 Mart 2014 Yılında Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kabakoz Mahallesi Muhtarı olarak seçildim. Hemen ardından 2014 -2018 yılları arasında  Şile Muhtarlar Dernek Başkanlığı, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcılığı, İstanbul Valiliği İl Mütevelli Heyeti Üyeliği ve en son olarak Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. Özellikle belirtmek isterim ki; Muhtarlık müessesi hayatımın dönüm noktalarından biridir. Ben muhtarlığı bir gönül okuluna benzetiyorum. Hele ki köy muhtarlığını samimiyetin, özverinin, fedakarlığın had safhada olduğu bir emanet olarak nitelendiriyorum.

3 yıldır yürüttüğüm Şile Muhtarlar Derneği başkanlığı görevim boyunca Şilemizin her karış toprağını adım adım gezdim. 57 köyümüzün ahırından, köy fırınına, çeşmesinden tarlasına, camisinden kahvesine, mezarlığından ormanına, barajından imar sorununa vatandaşlarımızın yaşadığı tüm sorunları usulünce ilgili makamlara ileterek çözüm aramaya çalıştım. Bunları her aşamada sizlerle birlikte omuz omuza, el ele gerçekleştirdik.

ŞİLE STRAJETİK DEĞERİ YÜKSEK BİR İLÇE…

İstanbul’un 39 ilçesinden biri olan Şile, yüzölçümü, ormanları, madenleri, barajları, tarım alanları ve en önemlisi gönül dostu, sıcak insanlarıyla İstanbul’un nadide bir ilçesidir. Aynı zamanda Şile İstanbul’un içme suyu başta olmak üzere,  temiz havasını sağlarken, Türkiye’nin önemli sanayi dallarında kullanılan madenlerinin, İstanbul’un kentsel dönüşümden kaynaklanan döküm alanlarının, İstanbul’un enerjiye geri  dönüştürülebilir katı atık alanlarının bulunduğu,  stratejik değeri yüksek olan bir ilçedir. Şile tüm bunlarla beraber  Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul ve tüm Türkiye için planladığı Millet Bahçesi Projelerini göz önüne alırsak, %80 i ormanlarla kampı arazi yapısı ile başlı başına bir Millet Bahçesidir. Bu  Millet bahçesinin gülleri ve çiçekleri olan Şile insanı ile birlikte, Türkiye’nin 2023 hedeflerinde, Şile olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için daha ileriye, daha güzele ulaşmak için; girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Refah seviyesi daha yüksek, yerli ve milli üretim için çalışan, herkesi kucaklayan  bir Şile için varız. Çıktığımız bu yol, 2008 yılında resmi olarak AK Parti Şile İlçe Teşkilatına olan üyeliğimiz ile başladı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon ile devam etti. Liderimiz, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Biz bir aileyiz, biz çıkar birliği yapanların partisi değil, millete hizmet sevdasıyla bir araya gelmiş gönül birliği, kader birliği yapmış bir partiyiz.” Bu süreçte 2 Yerel Seçim, 2 Referandum, 4 Genel Seçim ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimini yaşadık.

Yaptığımız özverili çalışmalar sonucu, sorumlu olduğumuz mahallemizde bu seçimlerin tamamında partimize çıkan oy oranı hep  Türkiye ortalamasının üzerinde olmuştur.  Ve Şile gerek İstanbul Büyük Şehir Belediyesi,  gerekse 16 yıllık AK Parti İktidarı boyunca  tarihinde görmediği yatırımlara konu edilmiştir. Bu yönde çaba harcayan başta ilçe teşkilatımız ve belediyemiz olmak üzere, tüm başkanlarımıza, üyelerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Siyaset bir bayrak yarışıdır. Millete hizmet yarışıdır. AK Parti’de hepimiz bu yarışın yılmaz neferleriyiz. Türkiye’yi, Şile’yi hep birlikte yeni hedeflere taşıyacağız.

Tüm bunları göz önüne aldığımızda 10 yıllık Eğitimci kişiliğimiz başta olmak üzere, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezuniyetimiz, 9 yıllık ticari deneyimimiz, 7 yıllık yönetici konumumuz ve 3 yıllık STK başkanlığımızda elde ettiğimiz bilgi birikimi ve deneyim, Şileli hemşehrilerimin, partililerimizin yakın ilgisi ve teveccühü bizi bir adaylık kararı arifesine getirdi. Başta  AK Parti Şile İlçe Teşkilatım olmak üzere, AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızın, Ak Parti Genel Merkezimizin bizlere uygun göreceği her görevde çalışmayı bu mukaddes topraklara olan manevi borcumuzun gereksinimi olarak görmekteyim.

8 yıldır tüm samimiyetimle, inançla ve gurur duyarak yaptığım muhtarlık görevimin ardından, 2019 yerel seçimlerinde, yine millete hizmet yolunda kutsal bir görev olan Belediye Başkanlığı görevine talibim. Şile Belediye Başkanlığına partimiz Ak Parti’den Aday Adaylığımı sizlerin ve kamuoyunun huzurunda açıklıyorum.

NE BAŞARACAKSAK HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman vurguladığı gibi ben de inanıyorum, “NE BAŞARACAKSAK HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” 15 Temmuz’da nasıl millet düşmanlarını hep birlikte cesaretle alt ettiysek, yine hep birlikte her türlü nifağı ortadan kaldıracağız. Çünkü biz bütün çalışmalarımızı Allah rızası için ve bu millete olan hizmet sevdamız için yapıyoruz. DURMAK YOK YOLA DEVAM! 

Allah bu kutlu hizmet yürüyüşünde bizi utandırmasın, hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Ak Parti Şile Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Murat Tombul konuşmasının sonunda çocukluğumdan bu zamana elbette annem ve babamın bende emeği büyük ama dedemin hakkı bende çok bu yüzden ilk olarak onların elini öperek Şile’ye hizmet için hep birlikte yola çıkıyoruz dedi.

Toplantı sonunda İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı  Kadir Delibalta, Türkiye Muhtarlar konfederasyonu başkan vekili Akif ak, İstanbul’da çeşitli ilçelerin Muhtarlar derneği temsilcileri, Şile ve Ağva bölgesinden çok sayıda muhtarlar Başkan aday adaylığını açıklayan Murat Tonbul’u kutladılar.

İstanbul’da Şile’de bir ilk olarak eski adıyla köy muhtarı bugünün Mahalle Muhtarı Ak Partiden Şile Belediye Başkanlığına aday adayı olarak çıktı.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]